elmas8 Kızlar merhaba 37 haftalık hamileyim doktor zorunlu sezeryan dedi. Bugün kontrole gittim Nst çekildi ama ultrasona almadı. Geçen hafta da aynısını yaptı nst çekildi ama ultrasona Almadı. Haftaya doğum tarihini belirleyelim dedi. Hem haftaya doğum tarihini belirleyelim diyor hemde ultrasona almıyor sizce bu normal mi? Sizlerin doktorları son haftalarda ultrasona alıyor mu sizi nasıl oluyor?
Adenala elmas8 Zorunlu sezeryana neden karar verdi peki ben onu anlamadım mutlaka bir sebebi olmalı açıklamadı mı tabiki de ultrasondan bakması lazım kilosuna boyuna ölçümüne vs
likesah elmas8 neden ultrasonla bakilmadi ki cok garip geldi bana sadece nstye bakilmasi. Bugun kontrole gittim ben de zorunlu sezaryen olacak gunu belirledik 36+5’im ultrasonla kontrol yapildi kilosuna durusuna hareketlerine plasentaya bakildi gecen haftalarda sancilanip 1 aksam hastanede yattim ona ragmen nstye girmedim sancim olmadigi icin doktor gerek gormedi. Bir daha da kontrole cagirmadi doktorum. Bu arada suyum falan gelmezse 2 hafta sonra doguma gidecegim direkt.
Smy38 elmas8 eğer doktora gyvenmediysen degistir ben aynı hastane içinde ilk gittiğim doktor ısınamadım.simdi başkasına gittim Dr çok ilgili güzelce konuşuyor ilgileniyor.bugun sonuçlarım için beni aradı sektereri ilaç yazdı.digeri böyle değildi
Ef1001 Bende 35 haftalık hamileyim, her gittiğimde col uzun olmamakla beraber önce ultrason ölçümler vs sonra nstye yönlendiriyor ama özel hastane ise siz talep edin görmek istiyorum merak ediyorum diye gelişimini başka türlü nasıl öngörecek ki
Egyildizz elmas8 tamam işte para koparmak için yapiyolar sezeryan devlet Hastanesi’ne gidin sonuna.kadar.normal olması için bekliyor doktorunuza söylediniz mi neye göre sezeryan bebekte bir problem varsa yapiyolar
elmas8 Egyildizz gittiğim özel hastane de sezeryan da olsa normal doğum da olsa aynı ücreti alıyorlar. Para koparmak için yaptığını pek düşünmüyorum
elmas8 Yazmelegi_ anladım canım. Geçen hafta 36 girdim bu hafta 37ye girdim ama doktor ultrasona almıyor ben bunu anlamıyor. Nst ye bakıyor her şey normal diyor gönderiyor
elmas8 Adenala bu durum benimde garibime gitti işte. 37. Hastaya girdim özellikle ultrasona alması gerekirken almıyor.
hasretsisman Özel hastane olduğu için size paranız için hizmet ediliyor ultrasona girmeyi ve neden zorunlu sezeryan olduğunuzun sebeplerini isteyin bu sizin en doğal hakkınız 💖🌸
elmas8 hasretsisman zorunlu sezeryan seneplerimi biliyorum. Ama neden ultrasona almadığını bir türlü anlayamadım
elmas8 Adenala açıklama yaptı zorunlu sezeryanla ilgili. Ondan yana sıkıntım yok ama sadece Nstye bakıp her şey yolunda diyip gönderiyor.