Minik_kus11 hasretsisman gelirsin kardeşim üzülme sitres olma Hersey allahtan bende bebek aşagıda şimdiden normal doğum yapma olasılığın çok düşük dendi yapacak bişey yok bebeğim kendim iyi olayım allahtan başka bişey istemiyorum
Nili4321 Slc beyin ameliyatı geçirmiş biri olarak 5 hafta sonra mecburi zorunlu sezeryan olacağım. Teşekkür ederim çok iyi moral oldunuz. Gerçekten pes diyorum ya nasıl bu kadar düşüncesiz olabilirsiniz aklım almıyor!!!
TgbHmz Nili4321 Korkmayın kısa sürede olup bitiyor sadece ilk kalkarken biraz ağrı oluyor ama yürüdükçe azalıyor 😊
Melike3406 Slc Allahım böyle bir post ya gerçekten yapmayın ya ,ne oldu yani hayatınız mı bitti sizde bebeğinizde sağlıklı sezeryan doğumu öcü gibi göstermeyin …ilk kızım 41+4 de doğdu rahim ağzı açılmadı ve zorunlu sezeryan oldum aynı hafta arkadaşımda normal doğum yaptı ben ilk gün ayağa kalktım toparlandım ,afedersiniz ama kız popusunun üstüne oturamadı 11 dikişi vardı makata kadar kestiler bu bünye meselesi yine gebeyim 3 gün sonra sezeryanım var önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım gerisi boş 🙏
Minik_kus11 Nili4321 en iyisini tercih etmişsiniz bence birleyen görmeden duymadan gözünüzü açtığınız da bitmiş olacak tabiki ağrınız olacak ama biraz dişimizi sıkıcaz umarım güzel geçer 🤲🏻
Busra61CN Slc keşke bunu yazmadan önce sezeryan olacaklarıda düşünüp yazsaydınız. Can acısıyla söylediğiniz cümleler kaç kişiyi etkiliyor. Bende sezeryan oldum tabiki kolay değil.ordan bi can cıkıyor .ameliyatlsnz ama bi haftaya kadar toparlanmış oluyorsunuz. Ağrım nasıl geçer diye çözüm aramak yerine böyle yazmak bence hiç etik değil. Bende ikinci sezeryanıma giricem çok çok kötü bişi olsa sezeryanla kimse ikinci ücüncüyü yapmazdı
Cansu3333 Slc bu sekılde konusarak neden korkutuyorsunz ki zorunlu sezeryan olucaklarda var korkanlarda var bu yazdığınızı doğru bulmuyorum
Parsmommy Slc Çevremde sezaryen olup pişmanım mahvoldum diyen birine rastlamadım. Bu kötü deneyimi buraya yazarak ne gibi bir fayda sağladınız merak ediyorum . Zorunlu sezaryen olan kadınları korkutma hakkını nereden buluyorsunuz . Herkesin deneyimi farklı ve kendine özeldir.
biranneikievlat Slc Her kadının sezaryeni aynı değildir lütfen insanları korkutmayın. Ben gayet rahat bir sezaryen süreci geçirdim 3,5 yıl önceydi ve şimdi 17. haftamdayım yine sezaryen olacağım kendi isteğimle.
Nili4321 Minik_kus11 onu da tercih etmedim desem 🥲 omurilik kistim olduğu için belden yapmıyorlar genel yapabiliriz dediler ama hayırlısı neyse o olsun inşallah 🥲😍🥰
Enas2365 Slc insanları yanlış yönlendirmeyin, boşuna korkutuyorsunuz. Ben 2 sezaryen ameliyat oldum, şimdi de zorunlu sezaryenle doğum yapacağım. Hiç bahsettiğiniz gibi dram yaşamadım. Demek ki sizin bünyeniz hassasmış, acı eşiğiniz düşükmüş.
Belkis1 Ne amaçla yazıyorsunuz bunu . Benim kronik rahatsızlığım sebebiyle sezeryan olmam gerekiyor . Ne yapmam lazım ? Var mı bi tavsiyeniz
karaguzelirem_ Kimi bünye normal doğumu kaldıramazken kimi bünye de sezaryeni kaldıramıyor tabiki , normal doğum yapan arkadaşım 1 hafta çok afedersiniz g*tümün üstüne oturamadım dikişlerimin acısına sızısına dedi 5 dikişi vardı çok zorlandığını söyledi ve ilişkiye bile korkudan giremediğini stres olduğunu oranın halen daha hassas olduğunu söylüyordu.. bir arkadaşım da sezaryen oldu ve 4.5.gün ayaklandı ufak tefek ev işi bile yapmaya başlamıştı bebeğine de kendisi bakıyordu demem o ki her vücut her acı eşiği herkeste bir olmuyor.. sezaryen pişmanlıktır demek biraz yanlış olmuş.. ben mesela sezaryen düşünüyorum normal doğuramam kendimi biliyorum hiç o topa girmek istemiyorum buda bir seçenek
Hatice--- Slc başlıkla açıklama çekilişi nedir madem sorunlarınız var bunu burda aktarmaya ne gerek vardı benim de ikinci sezaryenim olacak korkup doğumumu beklemeyi tetiklediniz elinize ne geçti şimdi mesela Hayır 3 gün de nasıl bir iyileşme bekliyorsunuz onca hamilenin zorunlu sezaryen olacak olanların aklına bu korkuyu sokuyorsunuz 😏
Kutlu Slc ablacım daha sezeryan olalı 3 gün olmuş. Hemen eline telefonu alıp bu postu atmana gerek varmıydı? Sonuçta ameliyat olmuşsun 1 günde amuda kalkmayı, takla atmayı beklemiyordun herhalde en az 1-2 hafta elbette ki ağrı sızı çekeceksin ama elbetteki geçecek boş yere milletin moralini bozmayın ya
MomsE Slc çok saçma olmuş bu 🤦🏼♀️ sen kötü geçirdin diye herkes bu süreci kötü geçirecek diye bir şey yok 🤫
RadarMom Bartumommyyy Çok doğru. Bende zorunlu sezaryen oldum bu yazıyı doğumdan önce okusaydım masadan kalkamazdım bence doğum insanda psikolojik travma bırakıyor. Sezaryen doğumun sonrası biraz zor sadece ama geçmiycek acılar değil. Boş bir post olmuş 🙄