Ozgeunuvar 30+2 yiz boyu 41.5 cm kilosu 1650 gram 28. Haftada gittiğimde kilosu 1410 gramdı 2 haftada çok az almış gibime geldi bundan sonra artar mı kilo alımı
Gamzeli63 Ozgeunuvar 31+1 de gittigimde bebegimin gelişimi biraz gerideydi ama bunu kafama takmiyorum en basindan beri geride çünkü. Bebegim 30+0 a uyumlu 1519 gram 40 cm doktorum normal demişti
Aseer Ozgeunuvar bence gayet iyi, benim de 30+2 de 1700 gr. Doktorum gelişimi kilosu gayet iyi demişti. Dr unuz bişey söylemediği sürece bence hiiiç canınızı sıkmayın😍😍sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ebruli_08 Ozgeunuvar 27 den 29 a geçerken benim de aynı şekilde oldu 2 haftada 200 gram almış çok üzüldüm çok kafama taktım Her gün yumurta muz süt yoğurt yeşil mercimek tüketmeye özen gösterdim nesquik yedim bir de bu hafta gittiğimde 400 gram almış
Ozgeunuvar aysecen_06 arkadaşımın da 32 de 1770 di o da iyi dedi ama iki haftada daha fazla almasını bekliyordum
Ozgeunuvar aysecen_06 valla bunlara ek kefir meyve falan da tüketiyorum ama 2 haftada ben de hiç kilo almadım acaba ondan mı
aysecen_06 Ozgeunuvar şu an kilosunu bilmiyorum ne desem yalan olur devlet hastanesine gidiyorum her zaman söylemiyorlar zaten orda da ben özele gidip öğreniyorum ayda bir siz kilo almasanız bile yediklerinizden bebek besleniyor
Ozgeunuvar aysecen_06 ben de ankaradayım etlik şehir hastanesinde çalışıyorum allah düşürmesin de eğer sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım 🫠
aysecen_06 Ozgeunuvar açıkcası sormak istediğim bir şey var Bebeğimin boynunda kordon varmış normal doğumun riskli olduğunu söylediler sezaryen olmamı söylediler bu konuda bir bilginiz var mı
Ozgeunuvar aysecen_06 net hiçbir bilgim yok sizi kulaktan duyma bilgilerle yanıltmak da istemem takipli olduğunuz hastane neresi