BbBussee tgba-17 1aydır var ne yapacağım bilmiyorum düşündükçe strese giriyorum ne yaptıysam da geçmiyor bazen hafifliyor diyorum gitti sonra tekrar geliyo resmen yaşamımı etkiledi
tgba-17 BbBussee benimde etkiledi sanki birsey takılıyor boğazımda ve orada kaldı geçmedi yani bilmiyorum geçecek mi
Ebru-29 BbBussee tam o gırtlak mide arasında bir yerde yumru var sanki ayva yemişim tıkanmış gibi. Yutkundukca oraya takiliyo midemi bulandırıyor. Kahveyi abartirsam sigara da içiyorum biraz onu da abartirsam başlıyor hemen
BbBussee Ebru-29 boğazımın ortasında benim nasıl baş ediyorsunuz doktora gittiniz mi ne zamandır var peki
Ebru-29 BbBussee mide koruyucu kullanıyorum ben. Çok stres yapınca da oluyor sürekli olan bir durum olmadığı için şuan mevcut bir tedavim yok. Hamile değilseniz endoskopiye girin derim. Hamile iken de girersiniz ama uyusturmadan olur biraz yıpratıcı olabilir
Ilkyeroglu BbBussee benim de gebelik kaynaklı vardı sürekli yutkunma hissi oluyordu Soğuk süt soda ya da reflü yani mide yanması kaynaklı olduğu için Rennie duo şurup içiyorum günde 3 öğün, o azaldı artık bende