BbBussee Merhaba boğazımda sanki bişey var gitmiyor bi cisim 1ay oldu 1ay içinde 2kere kbb gittim kamerayla baktı bişey yok dediler reflü kaynaklı dedi ama çok kafaya taktım aynı sorunu yaşayan var mı midemi bulandırıyor artık 🥺
Women_nur_ BbBussee Reflü canim o reflu 😕 Bende de var bayadir midem yaniyo habire bulanıyor düzenli de doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk zamanlar hamile miyim hap mi korumadi diye korkmustum😂😂😂😂 Çaresi belli her yemekten 20 dk sonra maden suyu özellikle limonlu olanindan 😊
tgba-17 BbBussee bende bu yüzden çok doktora gittim hala aynı sorunu yaşıyorum sürekli boğazımda birsey var sebebi reflü dediler
Enn Ben çok bulantılı ve kusmalı geçiriyorum o yüzden de olabilir ama aynı hissiyatı yaşıyorum sanki küçük dilime saç bağlanmış ve gitmiyor
BbBussee Anneadayiii__ hamile değilim 1aydır var çok canımı sıkıyor 2kere kbb gittim bişey yok reflü ilacı verdi bana mısın demiyor
Women_nur_ BbBussee Evet boğazımda özellikle sonra da bi değişik tat geliyo ağzıma özellikle böyle kızarmış şeyler yiyince veya aci şeyler yiyince
Ebru-29 BbBussee tam o gırtlak mide arasında bir yerde yumru var sanki ayva yemişim tıkanmış gibi. Yutkundukca oraya takiliyo midemi bulandırıyor. Kahveyi abartirsam sigara da içiyorum biraz onu da abartirsam başlıyor hemen
tgba-17 BbBussee uzun zamandır vardı ama son aylarda daha çok arttı sizin gibi kaç kere Kbb gittim doppler de yapıldı en son endoskopi ye girecektim ama gebelikten dolayı olmadı