Dmndmn teacher-mom21 İlk gebeliğimde de bu şekilde bebegim hep 3-4 hafta önden gidiyordu şekerim çıkmadı.Bu gebeliğimde daha ölçüm yaptırmadım
teacher-mom21 Dmndmn iki hafta önde ve geride olması normal ama bu şekil normal kabul edilmiyor bence başka doktorlara danış canım
Eslem2112 Dmndmn 22+3 ten merhabalar ağrılarım sancılarım var canım vajina bölgesinde doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum
teacher-mom21 Eslem2112 benim de vajinam çok ağrıyor 22. Haftam gece dönünce özellikle sizinde o şekil mi
Minikkush9496 Eslem2112 canım bence erken git doktora bendede var o ağrılar ve maıesef tahim ağzı kısalmış ondan oluyor
Dmndmn Eslem2112 Benimde öyle kasılmalarım oluyor sürekli doktorum normal değil bı haftalarda dedi rahim ağzına baktı ama bir sıkıntı görmedi,magnezyum başlatacak 🤷🏼♀️
Dmndmn teacher-mom21 18 haftalıkken 2 hafta öndeydi normal dedi 22.haftada 4 hafta önde çıktı bende şaşırdım 2 hafta sonra başka doktora gideceğim bakalım ne diyecek
teacher-mom21 Meervemsi canım bu sağlıklı bir durum değil ki normal haftalarda olması gereken kilolar var kilolu bebek diyabet ve bazı sağlık sorunlarının sonucu olabilir. Üç hafta ileri olması da sorun doktorum demişti
Dmndmn Meervemsi Merhaba canım.Farklı hiç bir şey yemiyorum inan hamileyim diye fazlada yemiyorum.Ama kendi doktorum decavit değilde pregnom max diye bi takviye verdi bana bence kesinlikle ondan dolayı oldu ben kendimde kilo aldım bebişte çok hızlı gelişti
teacher-mom21 Eslem2112 ben de korkuyorum diyorum acaba kötü bir durum mu hep vajinam hem rahmim de ağrı var demek ki bu haftalarda bebek büyüyor ondan
teacher-mom21 Eslem2112 ben zaten çift rahimliyim erken doğum riskim var bu durumu da yaşamam inşallah:(