Beyzab95 27 haftada bendede normal idrar tahlilinde protein eser miktardaydı ve tansiyonum 15-16 çıktı hep hastanede yatış istediler ama imza atip çıkmıştım kendi doktoruma gittim hemen oda 24 saatlik idrar toplattırdı tavsiyem idrar toplarken olabildiğince bol su için az su içmek bile protein değerini etkiliyor çünkü idrarda enfeksiyon bile olsa oda protein yapıda olduğu için yükseltebilir ya da pozitif olarak gözükebilir kaçak sınırı genel olarak 300 dur onun üzerine çıkarsa ve diğer değerlerinizde kötü olursa kan karaciğer biyokimya vs o zaman tehlikeli oluyor zehirlenme açısından ben 27 den beri ayda bi defa veriyorum çok şükür hep temiz çıkıyor sizinde öyledir inşallah 27 de dogurabilirsin bile diyip çok korkutmuştu devlet hastanesindeki acil doktoru çok şükür şimdi 36+1 herhangi bi kaçak zehirlenme yok böyle de bitiririz inşallah bu arada kaçak temiz çıkar tansiyon hala yüksek seyedederse tansiyon ilacı verir doktorunuz merak etmeyin onda da emin olmak için bi tansiyon holter taktırıp 24 saatlik tansiyonunuz 15-30 dk aralıklarla ölçülüyor ben onu da yaptırmıştım