tugcesakzci Beyzab95 aman zehirlenme çıkmasın da canım enfeksiyon falansa toparlanır ilaç desteği ile inşallah çok stres yapma bebek stresten çok etkileniyor
Beyzab95 tugcesakzci vallahi plasentam aşağıdaydı 2 ay onunla uğraştım lekelenme kanama o bitti şeker çıktı onunla mücadele ederken bu çıktı hiçte anlamıyorum ☹️😢 inşallah bir şey olmaz bir zararı olur mu protein kaçağının bebeğe ☹️
Ankara-58 Beyzab95 hiç stres yapma cnm oluyo ben tansiyon nedir bilmezdim bende de çıktı ne yapalım dikkat edecez
Ankara-58 Beyzab95 cnm eğer +1 gebelikte normal diyorlar olabiliyormuş bende vardı bilmeden doğuma kadar devam etmişim
Beyzab95 Ankara-58 evet siz deyince dikkatimi çekti ☺️ galiba bu 24 saatlik idrardan sonra belli oluyor tam olarak ne olduğu 😢 inşallah yanlışlık olmuştur ya 😅
Mercimeek Beyzab95 bana da neler neler dediler bak şuan yatıştayım 29 dan beri yatıyorum erken doğum riskim var gecem gündüzüm bir oldu ağlamaktan helak oldum oğlum ultrasonda suratı asık çıktı
Gizemd-01 Beyzab95 noldu ya geçmiş olsun. Stres yapma sakın. Benim de tansiyonum doktorda 13/8 çıktı. Doktor dedi ki hastane ortamında herhalde heyecan stres yapıyorsunuz. 14 ü görürsen 9 u görürsen gel hemen dedi. Stres hiçbir şeye yaramıyor gerçekten
Ankara-58 Gizemd-01 14 9 gorursen gel dedi cnm peki 14 9 olup düşüyorsa peki 14 9 sürekli devam etmiyorsa
Beyzab95 Gizemd-01 ya evet Gizem sorma başıma geleni şekerden sonra şimdi de protein kaçağı çıktı ya 😢 doktor tansiyonun yüksekken bir idrarına bakalım dedi sadece tansiyon yüksekken çıkıyormuş 😢😢😢
Beyzab95 Mercimeek yaaa 😢😢 kıyamam bizimkide genelde mutsuz benim plasenta aşağıdaydı 2 ay lekelenme kanama perişan olduk 😢 o geçti şimdi böyle oldu isyan değil tövbe asla ama bir şey olmasından korkuyorum 😢☹️
dnzmom_ Beyzab95 maalesef bende de gebelik şekeri çıktı. Ne yapıyorsunuz gebelik şekeri için nasıl bir yol izlendi sıkıntı var mı
Beyzab95 dnzmom_ sürekli şeker ölçüyorum dikkat edince çıkmıyor ama mesela simit yedim çıktı hemen 😢 yediğime göre değişiyor 2 haftada 4 kilo verdim resmen
Beyzab95 Ankara-58 benim şimdi galiba bu 24 saatlik idrarımda o değerlere tam bakılacak hayırla sonuç iyi gelsin ya 😢🤲🏻
Ankara-58 Gizemd-01 valla şaştik kaldık stres yapmaktan başka birsey değil anca kafamıza takiyoz ediyoz
Gizemd-01 Beyzab95 Allah yardımcın olsun bende şüpheleniyorum şekerden. Vakti gelince yapacaz yükleme
dnzmom_ Beyzab95 üzülmeyin lütfen bence kilo vermeniz güzel hatta inşallah bende kilo veririm 26 haftada 15 kg aldım işte sebebi şeker çıktı umarım bende dikkat edebilir ve kilo vermeyi başarırım 😕