cennettemel Hakahy birazda sanki bas capi degilde bas cevresi geriden gelince kotu dusunuyor doktorlar ve evet baska bulgu yok benide perinatolojide inceledi bi bulgu yok sadece kafasi geriden geliyor küçük
Hakahy cennettemel birşey olmaz Allah’ın izniyle ayrıca siz fetal DNA yaptırmışsınız neden korkuyorsunuz ki orda mutlaka çıkardı
cennettemel Hakahy fetal dna da downn sendromu,trisomi 13,trisomi 18,trisomi 21 e bakiliyor sadece benim korktugum mikrosefali hastaliginda geriden geliyor ya bebeklerin kafa olcumleri o yuzden korkuyorum
Hakahy cennettemel canım kontrolden geldim saçmalama ne mikrosefalisi dedi. Mikrosefali tanısı için 4 5 haftalık gerilik olması gerekiyor dedi hiç korkma sende şimdi 34 haftalık çıktı bpd karın çevresi 37 haftalık bebeğimde 36+2
cennettemel Hakahy ay inşallah mikrosefali falan değildir biraz olsun içim rahatladi inşallah sağ salim elimize aliriz bebeklerimizi
cennettemel Hakahy peki doğumdan sonra bizi de bilgilendirir misiniz bu arada rabbim güç kuvvet versin sağ salim gelir inşallah
Hakahy cennettemel sağlıkla alın inşallah kucağınıza eğer bir sorun çıkmazsa doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim
cennettemel Hakahy sizin doğumda hala uc hafta geriden mi geliyordu birde bi sorun olmadi yapisal olarak kucukmus yani sizinde oylemi
Hakahy cennettemel üç hafta gerideydi yapısal olarakmış ama ne benim nede eşimin kafası küçük şu anlık bir sorunu yok downda değil topuk kanını verdik bakalım ondada bir şey çıkmaz inşallah ben baya pimpirikliuim çünkü
Fatmasm Hakahy bebeğinizde bir sorun çıktı mı acaba 3 haftadan geriden geliyormus sizinde kafa cevresi
Glskrn Bizde karın cvresi 3 hfta önde gidiyoruz doktor öyle söyledi ama perinatoloji doktoru hiç bisey demedi