Birisi00 Nurceyhan93 biz de 26+3 haftadayiz sizin olculer kaca kadar cikti. Bizimki sag 17 mm sol 12mm kadar cikti. En son gittigimde sag 12.5 sol 8 mm dusmustu. İnsallah daha fazla duser. Bide doktor Bagirsaklarda minik minik pariltilar var korkma yediklerin ve ictiklerinden olabilir dedi ona takildim bu kez. Detaylida hicbir sikinti cikmamisti baska. İkili uclu temiz bebegimin burun kemigi de olusmjs
Nurceyhan93 Birisi00 benimki sadece sağ taraftaydı ve 4 küsürdü. İçinizi ferah tutun düşmeye başlamış sizinkide geçecektir inşallah 🤲🏻
Birisi00 Nurceyhan93 İnsallah. Bu kezde bagirsakta minik minik pariltilar var deyince onu taktim. Doktor yediklerin ve ictiklerinden de olabilir o dedi ama ne bileyim ya insan takiyor
EdaninBebegi Bizdede var dendi, kız bebeğim. Doğduktan sonra kontrol ettir dedi ayrıntılı ultrasonda ki doktor. Kendi doktorum da önemli bir şey değil olabilen bir şey dedi.
Baharatajanova Nurceyhan93 Nurceyhan93 bizde detaylı ultrasonda 21.haftamizda yaptırmıştım ve aynı sorunu söylemişti doktor. Sonradan ilerleyen haftalar gelmemizi istedi ve 28.haftaya randevu vermişti. Biz gittik ve 28de gecmişti çok şükür ve normale dönmüştü. Doktor bize erkek bebeklerde sık rastlanan durum olduğunu ve ileri haftalarda yada doğumdan sonra genelde geçtiğini söylemişti