KadersizMelek Anneyim5818 ayy bende 20-24 ocak arası olacak 3.sezeryan korkuyorum çünkü ikinci sezeryanım da plasentam yapışıktı bunda da yenileme olasılığı çok yüksek dedi doktor napcam bilmiyorum 🤷♀️ korkarak yavaş yavaş yaklaşıyorum 🤦🏻♀️
Anneyim5818 M198935 hangi şehirdesiniz acaba? Devlet hastanesinde mi özel hastanede mi düşünüyorsunuz doğumu
M198935 Anneyim5818 devlet hastanesi imkanın var ise özel de olsun dedi Gümüşhane de yaşıyorum küçük bir yer hastane yetersiz 3.sezaryan olunca risk almak istemedi doktor
Anneyim5818 M198935 hmm anladım. Ben İstanbul’da yaşıyorum. Diğer 2 çocuğumu özelde dogum yaptım ama malum artan fiyatlardan suan imkansız gibi görünüyor. O yüzden devlette düşünüyorum inşaallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız bu süreci
Elifdddd Anneyim5818 benım daha 2 ay doğuma ama bende çam sakurada yapıcam istersen oraya bakabilirsin beylikdüzü devlettende coğu kişi memnun büyükçekmece mimar sinandan da öyle bunları araştır istersen yakınsan
Anneyim5818 Nalia ya benim daha yolum var daha 11 hastalığım ama bende de korku yok degil yani simdiden bi korkar oldum
mineirem Oğlum 6 kızım 2 buçuk yaşında olcak şuan 8 Haftaligim hiç bu kadar korkmamistim doğumdan 3. S zeryanim olucak
Anneyim5818 mineirem benim de oğlum 6 yaşında diger oğlum 2 buçuk yaşında 11 haftalık hamileyim 😊 sürpriz bi hamilelik oldu şok olduk. Vardir Rabbimin bildigi hayirla gelsin insaallah. Sağlıklı olsun tabiki en basinda ama insaallah bi kızım olur 🤲 3. Sezeryan endiseliyim baya
mineirem Anneyim5818 amin inşallah sağlıklı olsunda öncelikle bende çok korkuyorum iki doğumumuda böyle hissetmemistim hiç
Tupbebekile Sezeryanım olacak ilki özeldeydi 2. Cisi özel devlete sevk etti mecburi devlet oldu iyiki devlet olmuş çok memnun kaldım. Zeynep Kamil hastanesiydi şimdide ya Zeynep kamilde yada lhamvarank Sancaktepe’de doğum yapıcam hayırlısı artık
Anneyim5818 Ebruebru1991 yaa çok gecmis olsun 🌸 Nasıl gecti? Nerde oldunuz devlet mi özel mı? Nasılsınız şuan?