Jujumumu Ben de bugun kontrole gittim 24. hafta 640 gr. Boyunu sormayı unuttum ama sizinkinin boyu kac? Busraaslan0
Melos066 Busraaslan0 ayy benimki ne kadar acaba çok merak ettim şimdi bende yarın size söylerim bakalım ne kadarmış 🥹
Busraaslan0 Jujumumu detaylı ultrasonu bugün yaptık da kağıtları elimde bakayım bi yazıyorsa söyliyim hemen
Jujumumu Demir ilaci kullaniyor musunuz acaba ya? Bugun doktorum yazdi. Ac karna içiliyormus galiba. İçtikten kac dk sonra kahvalti yapiyorsunuz acabaa
Busraaslan0 Jujumumu Ben çok az bi süre kullandım doktorum bırakabilirsin dedi. Şuan sadece magnezyum ve çoklu vitamin kullanıyorum. Herkesin bünyesi falan bir değil ya kimisine gerek duymuyorlar hiç yazmıyorlar bile
Blackkcat Jujumumu benimkinin üstüne 1saat sonra yazmışlar,günde 2diyor ama ben 1kez içiyorum kabız yapıyor
Blackkcat Bizde şu an tam 25haftalık olduk en son 24+0 gitmiştik 31cm 778 gramdı,küçükler büyüyorlar bu haftalar çok hızlı büyüyorlar😻
Meryemgrcy Biz de 24 teyiz çok şükür bir problem yok ama bu sıralar çok ağırlaştığımı hissediyorum bir de göbek deliğim ve çevresinde iç taraftan bi ağrı oluyor cok rahatsızlık verici. sebebini çözemedim boyle olan var mi? Melos066