Havvakc Ayazinannesi16 çok teşekkür ederim. En azından saçma sapan şeyler hissediyorum düşüncesine kapılmama gerek kalmadı sizlerde hissediyormuşsunuz bunu 😄
BbBussee Havvakc geçmiş olsun aynı sorun bende de var 1 aydır geçmiyor 2kere kbb gittim bişe yok dediler pazartesi endoskopi olucam sizinki tam olarak nasıl bişey
Havvakc BbBussee ben hamile kalmadan önce endoskopi olmuştum enfeksiyonn çıkmıştı midem de ve bundan dolayı miden çok bulanır demişti sanırım o ilerledi biraz hamilelikle birleşip. 2 gündür geçti ama o yumru bakalım ne zaman geri gelecek
_btl5860 Havvakc reflu olabilir canim be imde oyleydi hatta doktora gittigimde enfeksiyon olabilirmi diye sordum refluden dir dedi gargara ve gavis diye bir surup verdi ondan sonra 2 3 gunde gecti aksam yatmadan 2 saat once birsey yeme ozellikle.meyve
Aynur_41 _btl5860 peki buna öksürük de eklendı mi cunku aynı seyleri yasıyorum bogazım da kasıntı gıcık da var doktora gıttım reflü olabılır dedi geçmek bilmedi bi haftadır vekıyoeum geceleri daha cok geliyor ve öksurtıyor bu durum
Brcu1989 BbBussee ben 28.haftamdayim nefes darlığı çok yaşıyorum yumru oturmuş gibi boğazıma göğüs kafesime
Nesfur41 BbBussee Boğazımda bir şey takılmış yutkunuyom yutkunuyom inmiyor gibi 😂 boynumun bittiği yerle göğsümün başladığı yerde 😂
Irade_2021 Havvakc Ben yasadim Bana zeytin yagi icizdiriler olmadi yine orda birsey var gibi hiss etdim Varmisda Domates kabugu kalmis Ben azerbaycanliyam bilmiyorum turkce perkis nedi ondan bogazima dokub qar qara yapdim o cixardi.cok kotu bir hiss
Derinnmom Havvakc 30+3 tam 1 haftadır böyleyim ne yediysem ne içtiysem geçmedi ama bugün sanki birazcık geçmiş
_btl5860 Aynur_41 evet toz kaçmış gibi gece ozellikle gicik tutuyordu 2 kez doktora gittim bogazinda birsey yok dedi reflu olabilir dedi ve o gargara surubu kullandim yatmadan 2 saat once su bile icmedim 2 3 gune iyi oldu
BbBussee Nesfur41 ne kadar rahatsınız ya 😂 keşke bende öyle olsam 😂😂rahatsız etmiyor mu bu durum sizi 😂
e_blue_sky_a Havvakc evet. Bebek büyüyor organlar yukarı itiliyor özellikle midede reflu başlıyor malesef 30olacagim 27den beri böyle ama sanki yıl gibi