Medineuyanik merii10 aslında aklımda tam bir fikir yok o konuda baya karışık kafam , bulabildiğim malzemelere göre karar vermeyi planlıyorum , yine onuda paylaşırım burada 🤭
Medineuyanik merii10 bir yanım mum yap diyor bir yanım magnet yap diyor çok kararsızım ama tabiki dediğim gibi en önemlisi ne malzeme bulabileceğim
birmeleginannesi_ Medineuyanik kız bunların hepsini sen mi yaptın ay ne kadar beceriklisin canım o kadar güzeller ki ben çok seviyorum bunları hatta almayı da düşünüyorum ama biraz uçuk fiyatları yani ama çok tatlılar güzel günlerde kullan bebeğine inşallah maşallah sana🥰
Medineuyanik birmeleginannesi_ ayy çok teşekkür ederim 🙏🏻 bende çok almak istiyordum hep uçuk fiyatti ve kalite olarak da pek iyi değiller açıkçası bende malzemeleri alıp kendim yapmaya karar verdim valla ☺️🤭
Dolphin16 Medineuyanik çok güzel olmuş ellerinize sağlık . El becerisi olan annelere bayılıyorum . Güzel günlerde kullanın 😘😘
Mirayymn Medineuyanik çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk kapı susunun malzemelerini nerden aldin acaba çerçevesini falan