Yunel Medineuyanik çok güzel olmuşlar güzel günlerde kullansın bebişin bnde babynest örgü yelek tulum patik tokalar eldiven ağız mendili isimli duvar süsü seninki tarzı kaznak battaniye vs yapmıştım insanın çok hoşuna gidiyor birşeyler yapmak heleki el emeği olunca şuan 3 ye hamileyim
merii10 Medineuyanik çok guzell bnde kndim yapmayı dusunuyrm kapı süsünu falan fikir oldu elinize sağlık
Medineuyanik Delidolu ayy çok sevindim beğenmenize ☺️ çok tereddüt ettim acaba kendim heyecanla yaptığım için mi bana güzel geliyor diye
Medineuyanik Yunel ayy evet yaa daha da bir heyecanlaniyorum böyle yaptıkça , şimdi de isimli emzik askısı yapmak istiyorum ahşaptan birde hediyeliklerini de kendim yapmak istiyorum inşallah istediğim malzemeleri bulabilirim de yapabilirim ☺️🥰
Yunel Medineuyanik hediyelikleri kesinlikle yap hem çok eğlenceli hem çok güzeller askılık tabiki yap ama extra emzik yine al ben 2 çocuğumdada kullandım biri ahşap isimli oyuncaklı diğeri ahşap amirugumili isimli ama bebeklere ağır geliyor tutamıyorlar ağızlarında bunları biryere gidince kullandım ama normalde ebebekte satılan normal askılardan alıp kullandım ki en fazla 6 ay emzik kullandılar sende yedek unutma
Medineuyanik Delidolu amin canım benim inşallah 🤭 gün azaldıkça geçmiyor gibi geliyor valla sağlıkla gelsin de kuzum başka bişey istemiyorum 🥰
Medineuyanik Yunel evet bende bir tane normal bir askılık aldım ama güzel bir yere gittiğimizde cici cici giydirince kendi yaptığımı kullanırım diye düşünmüştüm 🤭
Medineuyanik merii10 aslında aklımda tam bir fikir yok o konuda baya karışık kafam , bulabildiğim malzemelere göre karar vermeyi planlıyorum , yine onuda paylaşırım burada 🤭
Medineuyanik merii10 bir yanım mum yap diyor bir yanım magnet yap diyor çok kararsızım ama tabiki dediğim gibi en önemlisi ne malzeme bulabileceğim
Aypare Medineuyanik el emeği olması yeterli güzel olmasına canimm ellerine sağlık güle güle kullansın prenses 💓
Aypare Medineuyanik el emeği olması yeterli güzel olmasına canimm ellerine sağlık güle güle kullansın prenses 💓