Gamzecanpolat sahhssenem Diyet listesi aldım şöyle bu şekilde gebeye değil bebeğe kilo aldıracak şeyler yazıyor gayette tok tutuyor yoksa kilo almaya çok müsait bir tipim var
sahhssenem Gamzecanpolat diyet listesi bende aldim iki gundur diyetisyeni salliyorum hazir degilim diye henuz baslayamadim 😂
Sadiyekrn07 Morlavanta1 bende 25+4 üm 10 kilo aldım 68 le başladım 78 im doktorum diyetisyene gönderdi bundan sonra alma diye ama fazla işe yarayacagını sanmıyorum
Morlavanta1 Sadiyekrn07 20li haftalarımdan sonra kesin çok kilo almış olacağım :( çok korkutuyor bu durum beni ya
sahhssenem Sadiyekrn07 oyle deme gercekten gebeye kilo aldirmayip bebege aldiriyorlar, annenin azmi önemli tabii illa arada ufak kacamaklar oluyor sadece
Morlavanta1 Hnd1895 yediklerime dikkat ettikçe ilginç şekilde daha çok kilo almaya başladım :) iştahım zaten çok fazla arttı şu an ne yesem kilo oluyor gibi geliyor bana :( Doğum sonrası nasıl kilo vereceğim diye düşünmeye başladım
sahhssenem Morlavanta1 dogumdan sonra 8 kilo kafadan gider asagi yukari, sonra odemin de gider.. kalanlari da yuruyus yaparsin boool bol su icersin ekmek tatli azicik kisarsin olur gider 💖
sahhssenem Morlavanta1 yaa kendini nasil sartlandirirsan onu yasarsin hayatta, bunu hic unutma olur mu 🩵 hep guzel dusun, guzel hisset💖 iyi olacak istemedigim hic bir seyi yasamayacagim, kolay bir dogumum ve cok kolay verdigim kilolarim olacak gibi gibi 😋😙
bebegimhayalim sahhssenem bende tiroid ilaci kullanıyorum aşırı hızlı kilo aldım ilk 3 ay da 5 kilo almıştım bile sonra dahada hızlandı şuan 24+5 hafta 13 kilo aldım. Ne kadar dikkat etmeye çalışsam da alıyorum valla doğumdan sonra halledicez artık başka çaresi yok 😂
sahhssenem bebegimhayalim allah yardimcin olsun.. bu da bir gercek ki kafaya taktikca insan yemese bile sisiyor vallahi gamsiz olmak lazim 🫠
gencanne97 Konu başlığı tam benlik olmuş😅 yarın 17 haftalık olucaz şuan +1 im umarım çok kilo almam 68 ile hamile kaldım çünkü
sahhssenem gencanne97 massallah nazar degmesin🧿🧿🧿🧿🧿 insallah almazsin devam et ne yaptiysan bize de soyle bide 😃
gencanne97 sahhssenem çok teşekkür ederim 🥰 aslında hiçbişey yapmadım ilk 2 ay zaten pek yiyemedim şimdide bol bol yürümeye çalışıyorum ve çok su içiyorum 7 den sonra pek yememeye gayret ediyorum
Morlavanta1 sahhssenem ya çok teşekkür ederim çok güzel pozitif moral verdiniz, her şey çok güzel olsun inşallah hepimiz için 🍀🧡
sahhssenem gencanne97 cok guzel ve faydali yuruyus bende yapmak istiyorum da 12 mi 14 mu ne o haftaya kadar onerilmiyor dimi yuruyus yapamadim hic daha
ecembugra53 sahhssenem diyetle bişey yapmıyorum kilomu sabit koruyorum dpktorumun tavsiyesine uyarak bebek için bebeğe kilo aldıran seyleri protein destekli meyve kuruyemiş yiyoru agırlıklı kendime kilo alacak seyler yemiyorum boş kilo oluyor gece yemeğim yok hamur işi yok ekmek cok tükstmiyorun su içiyorum cok hareket yapıyorum
sahhssenem Gamzecanpolat kesin baslariz,,,, bak kesin diyorum yarin sabah erken kalkcam yoga yapcam yulafima meyve dogrucam falan 😋😋😋😛😂
gencanne97 sahhssenem doktor bana 14.haftadan sonra hafif tempo 40 dakika yürüyebilirsin demişti hem zihnen de çok iyi geliyor yürümek sadece fiziksel olarak düşünme tak kulaklığını yürü bence🥰 ya da eşinde eşlik edebilir