@Sula merhaba canım yaser beyde doğum yapmıştın nasıl geçti acaba doğumun bilgilendirirmisin benide memnun kalıp kalmadıgını duymak çok isterim bende gün aldım haftaya sezeryan olucam inşalllah ama biraz korkuyorum açıkçası nasıl ilerlediğini bilmediğim için
Doğum hakkında
aminehumamoms merhaba canım çocuktan dolayı buralara sık giremiyorum yeni gördüm. Sezeryan sırasında ağrı hissetmedim ondan ok korkuyordum ama orada işlem yapıldığını el hareketlerini hissetim ama ağrı acı olmadı çok şükür sonrasında da ilk yürüyüş çok zorladı beni ağrılarım oldu ama yürüdükçe kendime geldim sende sık yürümeye çalış bence rahatalarsın ağrın oldukça hemşireyi çağır ağrı kesici yaparlar inşallah kolay geçer senin için de. İlk 3 günü atlatınca sonrası normal hayata geçiş gibi oluyor ben hiç geçmeyecek sanmıştım o ağrılarım ama çok şükür doğum yapmamış gibiyim şuan 19 günlük olduk 😊
- Düzenlendi
Sula çok sevindim valla Allah analı babalı büyütsün🥰 içime su serptin benimde öbür cuma sezeryanım olucak 22 aralıkta inşallah kolay atlatırım 🤲🏻😊🥰
aminehumamoms ay hadi inşallah sağlıkla gelsin bebiş 😊 sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin
- Düzenlendi
Sula amiin inaşşallah canım🥰 hastane odandan hemşirelerden falan memnun kaldın mı ,doktor sürekli gelip baktımı ameliyattan sonra 😊 birde kontrole gidicekmisin dikişler için
Sula he birde karnına bastırma olayı oldumu onuda çok merak ediyorum 😊
aminehumamoms olduğunu anladım ama öyle ağrı hissetmedim çok şükür
Sula siz spinal oldunuz dimi ben genel olucam belimdeki fıtık yüzünden🥰
aminehumamoms doktor ameliyat sonrası geldi bir kez bide akşam geldi hemşireler ilgiliydi sürekli geldiler emzirmeme yardımcı oldular hastane odası da iyiydi ekstra bir yatak ve tekli koltuklar vardı eşim ve annem kaldık rahatlıkla o tekli koltuklar açılıyor yatak gibi oluyor. Bir hafta sonra da kontrole çağırdı dr su geçirmez bant takılmıştı onu çıkarttı Rahime baktı ultrasondan o şekilde 😊
aminehumamoms evet ben spinal olmuştum
Sula çok teşekkür ederim canım aklımdaki tüüm soruları cevapladın bi rahatladım inşallah kolay atlatırım senin gibi hayırlı olsun tekrardan 🥰😍
aminehumamoms ne demek inşallah kolay geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🙏🏻☺️
Sula amin inşallah sağol canım😍🥰
aminehumamoms merhaba canım doğum yaptın mı nasılsın
Sula merhaba canım geçen hafta salı günü doğum yaptım çok şükür normalde cuma günü bekleniyordu ama kızımın kilo alımı durmuş yaser beyde tehlikeye atmaya gerek yok dedi salı günü alalım dedi bizde tamam dedik çok ağlayarak girdim doğuma çok korkuyordum ama doğumdan sonra dedimki hiç korktugum kadar değilmiş boşu boşuna stres olmuşum 9:47de kucağıma aldım kızımı sonrasında hemen odaya getirildim 6 saat sonra yürütmeye başladılar sende söylemiştin sürekli yürü diye hep aklımda o vardı bende hiç yatmadım hemen toparladım çok şükür sadece beni zorlayan kısım doktor kan sulandırıcı iğne verdi oksapar o çok canımı yakıyor duvarları tırmalıyorum olurken sizede vermişmiydi doktor
Birde Kızım sarılık oldu 3 gün hastanede yatırdık hiç uyanmıyor ve emmiyordu hastanelere gidip geldik 3 gün boyunca o sürede sezeryan ağrılarımı unuttum şuanda evdeyiz ama gene sarılık tehlikesi var bende sütümü sagıp biberonla veriyoruz Allah verir inşallah bir kolaylıgını sizin bebiş nasıl siz nasılsınız iyileşebildinizmi 🥰
aminehumamoms çok geçmiş olsun canım bir an önce geçer inşallah sarılık da. Bizde de sarılık sınırda çıktı 15 çıktı 16 olsa yatış olacaktı ek olarak mama verdim hem anne sütü hem mama aldık o süreçte çok şükür 15 günlük olunca toparladı zaten. O kan sulandırıcı beni de mahvetti sana onu demeyi unutmuşum gerçekten çok zorlandım ne yalan söyleyeyim tamamını bitiremedim 3 tane falan kalmıştı. Bebiş de iyi olur inşallah dua ederim bende zaten sezeryanla doğan bebeklerde genellikle sarılık oluyor biraz korkutuyor ama geçer inşallah sen içini ferah tut. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
aminehumamoms bende bel ağrısı çok olmuştu 10. Günden sonra korse kullandım çok iyi geldi eğer varsa ağrın tavsiye ederim çok rahatlatıyor
Sula sağol canım teşekkür ederim bende bi an şu sarılık olaylarını atlatmak istiyorum o iğneyi neden vermiş hiç anlamadım bende hepsini vurmadım 2 tane kala bıraktım Allah üzüntülerini göstermesin bizlere çok zor 🥰
Sula benim hiç bel ağrım olmadıda kaburgalarım çok ağırdı ilk 4 gün falan bıçak sapkanır gibi birde çok midem bulandı 1 hafta boyunca yemek yerken ağlıyodum kusmaktan korkuyodum dikişlere zarar verir diye Çok zor günlerdi ağrıyı unuttmuştum mide bulantımdan
aminehumamoms iyi çok şükür bel ağrısı olmadıysa 😊bende de iştahım kesilmişti hiç bişey yemek istemiyordum demek ki oluyor böyle herkeste yine de bir haftada toparlanıyor ben şuan hepsini unuttum bir ay oluyor