Sula merhaba canım geçen hafta salı günü doğum yaptım çok şükür normalde cuma günü bekleniyordu ama kızımın kilo alımı durmuş yaser beyde tehlikeye atmaya gerek yok dedi salı günü alalım dedi bizde tamam dedik çok ağlayarak girdim doğuma çok korkuyordum ama doğumdan sonra dedimki hiç korktugum kadar değilmiş boşu boşuna stres olmuşum 9:47de kucağıma aldım kızımı sonrasında hemen odaya getirildim 6 saat sonra yürütmeye başladılar sende söylemiştin sürekli yürü diye hep aklımda o vardı bende hiç yatmadım hemen toparladım çok şükür sadece beni zorlayan kısım doktor kan sulandırıcı iğne verdi oksapar o çok canımı yakıyor duvarları tırmalıyorum olurken sizede vermişmiydi doktor
Birde Kızım sarılık oldu 3 gün hastanede yatırdık hiç uyanmıyor ve emmiyordu hastanelere gidip geldik 3 gün boyunca o sürede sezeryan ağrılarımı unuttum şuanda evdeyiz ama gene sarılık tehlikesi var bende sütümü sagıp biberonla veriyoruz Allah verir inşallah bir kolaylıgını sizin bebiş nasıl siz nasılsınız iyileşebildinizmi 🥰