Fahriye200 5 haftalik hamileyim.Özel Denipol Hastanesine gittim.Doktorum Semih Mun.Doktor nasildir kizlar bir kere gitme fırsatim oldu bilenler bigilendirebilir mi
Minikmucizelere Fahriye200 bende ona gidiyorum ilgili biri istedigimi soruyorum agrin sizin olursa hemen ara falan diyor memnunum
Minikmucizelere Fahriye200 evet ya unutuyom genelde dediklerini ztn hamilelikte olan bi unutkanlik var esine soruyorum bi sey dediydi ne dedi orda diyom ben bilmm hizli konusuyo anlamiyom bazen diyo😂 Şuan hangi doktora gidiyosunuz
Fahriye200 Yarin randevumuz var Semih beyle ikinci kez gideceğim onunla devam ederim heralde ses kaydi mi alsam diyorum😃bende de var unutkanlik ya
Minikmucizelere Fahriye200 yaa pazartesi gitseydiniz keske tanisirdik😅😁 Ben ultrasonla bakarken esime videoya aldiriyom ordakileri videodan bakip anlamaya calisiyom dediklerini ama iceriye gidince dediklerini unutuyom bide orda daha hizli konusuyo😅
Minikmucizelere Fahriye200 ilk gebeliklerde sıkıntılar oldu ama cok şükür bu zamana geldik sag salim kucagimiza da aliriz helimiz inşallah
Minikmucizelere Fahriye200 ay etiket yapmamissin gormuyom yazdiklarini oyle bi gireyim yazmistir belki dedim oyle gordum😅 Duydunuz mu kalp atışını 😀
Fahriye200 Minikmucizelere ya ben tam bilmiyorum bu platformu gelisine yaziyorum😃evet duyduk cok sukur bi sıkıntı gozukmuyor
Minikmucizelere Fahriye200 oh cok şükür cok sevindim hayırlı olsun guzel gebelik olsun sonrada vaktinde sag salim dogdun inşallah 😊🙏