Biperi @“Oznuroznuro” amin inşallah ben özellikle sordum doktoruma ne yapayım nasıl dikkat edeyim diye bana hiç bir kısıtlama yapmadı takip edicez sadece dedi. Sebebi olmayadabilir dedi.. inşallah sağlıklıca hayırlıca alırız kucağımıza yavrularımızı 🥰🤲
Canaan55 @Oznuroznuro benimde suyum 27. Haftada fazlalaştı şeker çıkmadı ekmek meyve pilav şeker vs. bunları azaltıp dikkat ettim şuan 34 haftadayım çok şükür normale döndü
Oznuroznuro Canaan55 Canaan55 çok şükür bende kendimce dikkat ettim bakalım bana ne dicekler yarın kontrolüm var bende şu an 35+2
Ozr42 Oznuroznuro amin inşallah . İnsan ister istemez takıyor anlıyorum sizi. Annelik şimdiden yükleniyor bize. Ama içiniz birazda olsa rahatlasın. Genel sebebi şeker olurmuş. Diğer sebepse neden olduğu bilinmiyor. Ve çok az bir durumda bebekte anormallikten kaynaklı yutma sorunu gibi ama olsa detaylıda muhakkak görürlerdi. Siz yediklerinize dikkat edin . Karbonhidratı kesin. Şekeri yüksek meyveleri dahi tüketmeyin . Şekeri hayatınızdan çıkarın. Tam buğday ekmek yiyin .
sasha Oznuroznuro benim de suyu fazla canım, şekeri kes dediler başka bir şey demediler, sıkma canını
tugcesakzci Oznuroznuro sen dikkat ettiysen içini rahat tut canım. Bu şekilde düzeliyor zaten hep şu fazlalığı sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah
Haticeeklc Oznuroznuro merhaba 😊 seni korkutmak istemem ama ilk hamileliğimde gebelik şekerinden dolayı suyum fazlaydı doktorun söylediği kadarıyla doğru da çıktı erken doğum yaptım maalesef