_Daydreamer_89 kaju765 evet 35. Haftaya kadar yattım sürekli 3 kere hastaneye yattım ilaçlar serumlar derken iyi güzel doğdular ihmal etmeyin sizde lütfen
kaju765 Boncukk123 35 haftalığım ama nasil degiseyim ki az kaldı doğuma bu arada o kadar haklisiniz ki bosuna para veriyoruz 😔😔
cutecik Krtcm bugün değil dün vardı sanki cnm dediğin gibi magnezyum günde 2 kere içiyorum 3 al demişti 3 aldım magnezyum eksikliğide baya etki ediyomuş
yarencaliskan kaju765 uslubü çok kötü ya aynısını ben yazsam kesinlikle doktorum bu şekilde cevap vermezdi gel kontrol edelim yada söyle yap böyle yap derdi
kaju765 yarencaliskan bende cok şaşırdım böyle bi cevap aldigima bende sizin gibi bi cevap beklerdim 😔
yarencaliskan kaju765 doğum yaklaşmış ama bende 34 haftada başka doktora geçtim doktor çok önemli enerjileri bizi rahatlatıyor eğer bildiğiniz başka bir doktor varsa hemen değiştirin derim ☺️
Chndm kaju765 bunlar çok normal bende 33 haftalığım belim ve ara sıra sancılar bazen vajinama vuruyor artık yavaş yavaş doğuma hazırlanıyoruz strese girme rahatsız edici cevap vermemiş bence😌😌😌 .