Sedagokkaya Bluedreams bende oturma odamı bebek odası yapıcam🤗2 senelik eşya ama olsun o daha önemli 🌸
GamzeCan Bluedreams seninki yine iyi peki benm yaptığımm😂 3+1 ev boş kalmasın diye iki baza aldım bi odaya da misafir odası gibi ayriyeten oturma odası ayriyeten salon😂 smdi napcam blmiyorm salaklığıma yanıyoruuum😢
Nezahatozen oturma odasına park yatak alicam benim oturma odamda 1 tane krem koltuk 1 tane mavi koltuk var mavi koltuk kalıcak salonumdaki koltuklarım krem olduğunu için oraya koyucam kremi ve dolap alicam birde çocuk icin
Tiredmother Yeni taşındım, bi oda yatak odası oturma odamı iptal ettim fakat yeni evde salon geniş değil yemek masam ve konsolum sığmıyor, yemek odası yaptım boş kalan odayı bebeği ilk zamanlar sepet beşikle Yanımda tutucam ilerleyen zamandada masa sandalyeyi salona sığdırmaya çalışıcam mecbur :(
Bluedreams Tiredmother bizim salon da küçük, yemek masasını binanın deposuna koyacağız siz de masada yemiyorsanız evden çıkarın bence, arada gelen misafirler için sıkışmayalım dedik mutfak masası yeterli dedik
Tiredmother Bluedreams masamı kaldıramam gelenim gidenim çok oluyo başka türlü ağırlayamam maalesef 🤦🏻♀️ İstanbul’un evleri batsın minik minik 😒
Daisy1 Deletedmom381 bende öyle yaptım kesinlikle oturma odasını çok gereksiz buluyorum. 3+1 evler için evet olabilir 2+1 evlerde çocuk olunca olmuyor
Deletedmom381 Daisy1 Kesinlikle katılıyorum evin genişse yapılabilir ama 2+1 evler için kullanışlı olduğunu bende düşünmüyorum canım 👍
mrsssblt Findix Aynı benim ev gibiymiş ☺️ tek fark dolap var gömme dolap diyorlar herhalde oda alanı daraltıyor onu kaldırsak yorganları koyacak yer yok,kaldırmasak cocuk odası nasıl sığacak kafamda deli sorular 😁😁😁