ATC Bluedreams oturma odasıyla salon aynı oda bi yatak odası bide boş oda var zaten Yanımda yatıcak biraz büyüyünce oda yapınca o boş odaya koycam😊
Bluedreams ATC boş bırakmanız akıllıca olmuş biz uzun süre çocuk istemiyoruz diye rahattım süpriz oldu😊
Bluedreams Buseamaikizlerburcu evet deneyeceğim 😊 letgoda bir şey satılamıyor diyenler var siz biliyor musunuz
Tutim Bluedreams benimde evim 2+1 bebeğimiz olmadan önce bir odamız giyinme odası olmuştu yatak odamda küçük tıkış tıkış olmasın diye ama sonra bebeğimiz olacagını ögrendik mecbur gardolabımı yatak odama aldım zor sıgdı ama bebeğime oda yaptım sizde oturma odasını iptal edip yapabilirsiniz ? Çünkü emin olun bebişin kıyafetleri için bence bir dolap yada şifonyer muhakkak lazım oluyor 🙄
Bluedreams Tutim mutlaka öyledir hem de derli toplu durması açısından, sizinki de zormuş küçük odalar biraz sıkıntı oluyor huzur , gönül genişliği dileyelim kendimiz için😊😊
Findix Bluedreams henüz bozmadılar 3 4 binlik bi köşe koltuğu tv ünitesi falan var yani 3 yıllık falan dahada yepyeni annesine verecekti sanırım😊 işte bende böyle birşey yaşamamak için evlenirken çocuk odasına 700 tl lik ucuz bi L koltuk aldım koydum odayida ütü odası falan olarak kullandım icim yanmadı en azından fazla para verseydim kıyamazdım 😄
Bluedreams Findix benim koltuğum da 1000liraydı aynı sizin gibi ütü odası olarak kullanıyorum 😁 satıp yerine beşik alınabilir aradan çıkmış olur 😊
Bittersweet Bluedreams benim 2+1 salon takimin ve ystak odasi takimim vardi sadece zaten o odayi ivir zivirlar camasor asmak vs icin kullaniyorduk. O yuzden hixbiseyi atmadan kolayca oda yapabildim
Bhr075 Deletedmom381 Bencede en mantıklısı hem oturma odası hem salonda neymiş benim evimde 2+1 küçük mucuk ama bebisimize odamızı yaptık💙
Deletedmom381 Bhr075 Bende öyle yapıcam canım şimdi boş bıraktığıma iyiki diyorum sadece düzmek kaldı 😍 Hayırlısıyla inşallah yapıcaz 🙏🏻
HalisEbruoban Bluedreams canım salonla oturma odası aynı benım ıcın yatak odası salon cocuk odası yarılı mısafırın oluyosa cocuk odasınada bı cekyat yada baza koyabılırsın
Hafizeipek Bluedreams benim oturma odam yoktu zaten salon vardı bitek diğer oda benim çalışma odamdi sadece kitaplık ve masa vardı orda. Kitaplığı salona taşıdım zaten 2 yıl calismicagim için çalışma odamı bebek odası yaptım