Kızlar bir şey soracağım 37+6. Haftadayız be bir kaç gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı yarın doktor kontrolüm var ama endişe ediyorum artık asla kımıldamadan durmayan çok hareketli bir hamilelik geçiriyordum ama çok ağırlaştı hareketleri bir de gribim onun etkisiyle mi oldu ne oldu bilemedim korkuyorum bilen var mı nedenini ?
Hareketlerde azalma
Sule0927 Annenin hasta ve halsiz olduğu durumlar bebeğide etkiliyor ama yine kontrolünüzde belli olur tam olarak ne olduğu umarım bir sıkıntısı yoktur bebişin.Ama iyi tarafından bakmak lazım son zamanlara gelmişsiniz bebiş gelişimini tamamlamış sayılır aksi bir durumda bile bir sorun olmaz Allahın izniyle 🤲🏻
Sule0927 bende 20 haftaligim 17 den beri hareket hissediyodum sonra grip oldum geçen hafta hiç hissetmedim sonra gribin geçer gibi oldu sadece öksürük kaldı bugünlerde hissediyorum gene gribin ağırdı baya ateşli filan ona yordum üzülmüştüm ama iki üç gündür hissediyorum elhamdülillah benimki küçük ama genede belki seninde ondandır üzülme
Minikruyam umarım öyledir canım teşekkür ederim 🌹
Sule0927 yarın bence gidin doktora ne olur ne olmaz yada en kötü sağlık ocağına kalp atışını dinlemeye gidin lütfen
12minikmucize16 gideceğim inşallah bir şeyi yoktur yavrumun 😥