mcansum Meri94 yok hayır hamile piercingi alacagım uzun ve yumusak olanlarfan kapanır benimki biliyorum bi kez cıkms dıkkat etmemısım ıkıgun ıcınde kapandı
Meri94 [bilinmeyen] iki haftada kapanmaz herhalde sizde arada takıp cıkarında kapanmasın bariii . Hayır emeklerımıze yazık o bısey degıl :)
Meri94 Ceyfer evet henuz karnım buyumedıgı ıcın basıma gelıceklerden habersız cozum yolu arıyorum ama en mantıklısı evet. Oyle yapıcam
Meri94 Tubbb bende ıkı aylık hamıleyım ama hıc gobegım cıkmadı rahatsız etmıyor oyuzden sımdı cıkarmıyorum
CooperBaby Bende de göbek piercingi var. Suan icin cıkarmıyorum. Zorluk cıkarana kadar da kalsın dusuncesındeyım. Bakalım zaman ne gosterıcek. :-)
Meri94 Bhr075 neden zaten gobek buyumedıkce bı zararı yokkı derıde gerılme yok sorun yaratacak bısey yok. Buyuyuncedearada takıp cıkarırım herkes oyle yapmıs.
Meri94 CooperBaby bende 8 haftalık sızle aynı dusuncedeyım hamıle kalıp dogumdan sonra pıercıngını kullanan cok anne var yanı neden olmasın :)) buyuyuncede kapanmasın diye gunluk alıstırmalar takıp cıkarmalar yeter herhalde
CooperBaby Meri94 Ben de bu sekil de dusunuyorum. :-) Haa gobuslerimiz ilerledikce caresine her halukar da bakarız zaten.🤗👌🏾🌺
Burcu582 Bende o kadar istiyorum ki taktırmayı bi türlü korkudan nasip olmadı üstünede hamile kaldım göbek deliğim o kadar kötüki anlatamam sanki fıtık varmış gibi zaten eskiden de kötüydü cok acıyor mu ya doğumdan sonra deldirmek istiyorum tabi karnım çatlamazda güzelim kısa tişörtleri giyebilirsem😃
CooperBaby Burcu582 Tabi ki size aynısını onermesem de, ben kendim delmistim.🙄 Hijyen dahilinde, gerekli önlemlerimi alıp.🙈😂 Yumusak bir yer, cok da canim yanmadi.. Ama disarida tabi ki saniyeler icinde deliyorlar hic hissetmiyorsunuz.
Zynur16 Piercingler ne işe yarıyor ya ben şahsen kullanmam saçma geliyo ya karnına yaptıran vajinasına yaptıran bilmem ne oraya takıyonda kim görüyo kendi açıma göre saçma 😉
mcansum Zynur16 kulagında ne işe yarıyorsa oda aynı işe yarıyor savın acık oldugunda da veya tesetturlu oldugunda da onlar gorunmuyor ama her bayanın kupe deliği ve kupesi mutlaka var ole dusun..