Meri94 Göbek piercingi kullanan anneler varmı acaba neyle karsılasacagımı bılmıyorum kacıncı aydan sonr kullanılmıyor ve kapanıyormu ? Tecrubelıler yazarsa sevınırım.
Yalinn8 Meri94 buyudukce asla takamazsin simdiden cikar istersen, benim gobegimdeki piercing deligim su an gerilmeden gorünmuyor dahii😉
Ceyfer Meri94 benimde vardi ama kapanmisti simdi izi o kadar yukari ciktiki acikta olsa takilmazmis zaten :)
Tutim Meri94 benim vardı ben deliğim gerginleşmeden çıkardım kıyafetime takılıp yırtılmasın delik yerim diye tedirgin oldum acıkcası ama suan 8.aydayım arada takıp cıkartıyorum hala acık kapanmamış doğumdan sonra takmaya devam edicem
Bhr075 Meri94 benimde piercingim var ikinci gebeliğim ilkinde takmadım sadece hergun delige sokup çıkartıyordum bir kaç defa bunu hergun yaptım ve Doğum sonrası delik kapanmamisti tekrardan piercingimi takmistim, su an gene aynisini yapiyorum☺️
Meri94 Yalinn8 siz ne zaman cıkardınız. Ya takabıldıgım kadar takıyımde kapanmasın kafasındayım. Zorlanınca cıkarırım zaten. Bırde hamıle piercingleri varmış bioblasdan. Onuda denemeyı dusunuyorum
Yalinn8 Meri94 benim yillardir var ara ara cikarsam da delik kapanmadi zaten, basinda cikardim, bi de 20 den sonra gobek deligi agrisi falan oluyor, mumkun olmuyor, yeni diilse sizin de kapanmaz sanmam
Meri94 Bhr075 kaç haftalıktan sonra rahatsız edıcı oluyor acaba tabı herkezın gobek buyume seklıne göre degısırde sız tecrubelısınız baya :)
mcansum Meri94 bende oyleyım cıkartmak istemiyorum kapanır diye bilemedim ya.. kapanırsa tekrar deldiremem tahrip olur cnku
Bhr075 Meri94 piercingi doguma kadar çıkart takma sadece benim gibi günlük bir kaç kez delikte gezdir Doğumdan sonra takabilirsin geri zaten kapanmıyor
Ceyfer Meri94 34 haftalik olucam karin gerildikce oda baya yukari cikti ve kahverengi oldu oda muhtemelen cizgiden dolayi yoksa kapandiginda hic belli degildi beyazdi. Eger kapanmasini istemiyosan hergun piercing takip cikarabilirsin krem sürüp cunku surekli kalirsa rahatsiz edebilir :)
Meri94 Ceyfer evet henuz karnım buyumedıgı ıcın basıma gelıceklerden habersız cozum yolu arıyorum ama en mantıklısı evet. Oyle yapıcam
Tubbb Ben iki aylık olduğumda çıkarmıştım, ki zaten ilerleyen dönemde kullanma şansın yok çünkü göbek deliği diye birşey kalmıyor :) daha öncede bir süreliğine çıkarmıştım. Uzun bir zaman geçince kapandı. Sonra tekrar aynı yerden deldirip taktım. İlkine göre biraz daha acılı delme işlemi.
Meri94 Tubbb bende ıkı aylık hamıleyım ama hıc gobegım cıkmadı rahatsız etmıyor oyuzden sımdı cıkarmıyorum
Arenbebek Ben 18 haftalik cikarmistim karnin buyudukce onun orda durmasi İmkansiz . Dogum yaptim be delik Kapanmis takamadim birdaha ve o deliklerin orasi catlamis yuvarlak sekilde dogumdan sonra farkettim karnim inmeye baslayinca oysa karnim hic catlamamisti