Sinemarya58 Smyye0303 ben Sivas medicanaya gidiyorum muayene ücretleri 950 olmuş doktora göre değişiyor doğum paketi yaptırdım Şuan sadece 15 tl katlı payı verip muayene oluyorum + Doğum içinde
asell13 Smyye0303 aynen canım burada öyle iyi bi hastane bin küsür ben kliniğede gidiyorum 2bin de oraya ayrı veriyorum 🤷♀️
asell13 Smyye0303 kalmadı vala daha 16. Haftada batmış durumdayız 😂😂 bebeğe iğne bile almadık sadece hastane ilaç git gel taksi ücretleri vs allah yardım ediyor çocuklarımıza sağlık uzun ömür verein rabbim bu günlerde geçer 🥰
Sinemarya58 Smyye0303 her an doğumum olabilir canım 31+4 olduk ama zor tutuyoruz doğum başlamaması için uğraşıyoruz 😔
Smyye0303 Sinemarya58 yaa sabırsız bebişin desene canim inşallah bekler daha erken bebişim sabret de 🥲 doğum önleyici iğneler ciğer geliştiriciler vurdumu doktorun mutlaka yapmıştır da
Sinemarya58 Smyye0303 her hafta Salı iğnem var canım çiğer geliştirici 2 doz vuruldum ve ilaç kullanıyorum ablası da böyle aceleciydi ve oda erken doğdu ama bunun artısı iri bebek olması kızım küçücük doğmuştu
Smyye0303 Sinemarya58 sebebi ne acaba erken dogmalarinin canim yoktur heralde . Erkekmi şimdiki bebiş genelde erkekler iri oluyo🫠
humeyrasmother Smyye0303 yok hayır hiç sıkıntı yaşamadım hana korse giydirdiler korse almıştım daha edersin dediler çok rahat ettim gerçekten
Gsanalika58 Özele gidiyorum doga haztanesi istanbul 9.000 normal dogum 12.000 sezeryan benimki normal dogum 🥰🥰🥰
xxR4bia Smyye0303 hayır özel hastane, Büyükşehir hastanesi ayrı şehir hastanesi ayrı. Şehir hastanesi adliye tarafında devlet hastanesi , Büyükşehir hastanesi de numune hastanesinin orda özel hastane.
Smyye0303 xxR4bia hiç bilmiyordum inan daha geleli Konya’ya 4 ay oldu olmadı yani 😊bende beyhekim araştırmada yapicam büyük ihtimal Sarayönündeki doktor orda yapiyo çünkü canim.hic duydunmu nasıl bir hastane etrafında orda sezeryan yapan varmı 😀