Aysenurrrrbgccc Melikekar123 o zaman zam gelmiş. Yılbaşından sonra herhalde 25 olur diye düşünüyorum 🥹 Hayırlısı bakalım ne diyim
Aysenurrrrbgccc Smyye0303 Doktorumdan memnun olunca değiştirmem büyük ihtimalle neyse verecez artık ama gebeliğinizin başındaysanız araştırın. Meram akademi daha hesaplı diye duymuştum❤️
Aysegull_t Kbrnrkl Yok orda tek odada tek başınasın ebelerde üç dört dakikaya geliyor özele bin basar yani 😅
Aysenurrrrbgccc Smyye0303 Tüh ya inşallah kısa sürede iyi bir hastane ve tek kişilik oda bulursunuz❤️
Smyye0303 Aysenurrrrbgccc devlette randevular 2-3 hafta sonraya anca zaten farabide düşündükte doğumu fiyatlar ayrı bı dert iste
Aysenurrrrbgccc Smyye0303 Gerçekten fiyatları sıkıntı içim acıyor bazen ama sonra sürekli mi doğuracam hayatım da en fazla 2 kere daha doğururum diyorum tesellim bu 😂
humeyrasmother Smyye0303 genel oldu pıhtılaşma olunca yapmıyo Mehmet hoca beyin kanaması riski yüksek dedi
Smyye0303 humeyrasmother yaa benim.ilk spinaldi başka yerde oldum ben . Bunuda istediğin şekilde olur dedi genel spinal senin tercihin dedi de. Genelden sonra hemen ağrılar acılar başladımi canim
humeyrasmother Smyye0303 yok hayır hiç sıkıntı yaşamadım hana korse giydirdiler korse almıştım daha edersin dediler çok rahat ettim gerçekten
asell13 Smyye0303 aynen canım burada öyle iyi bi hastane bin küsür ben kliniğede gidiyorum 2bin de oraya ayrı veriyorum 🤷♀️