Hase Kızlar 11. Haftadayım bulantım belirtilerim çok azaldı hatta hiç yok gibi böyle yaşayan varmı biraz tedirgin oldum
Nesfur41 Hase Normal bi kaybolur bi geri gelir inşallah komple terketmiştir zulüm çünkü o haftalar ay hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor 🤦🏼♀️🙅♀️
silaa__ Hase vallahi inşallah bende tezce o zamana gelirim 8. Haftadayım şuan ama ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir😂 dua edin bana ne olur sağlıkla geçsin zor günlerim
susaMom_ Hase Zaman geçtikçe belirtiler azalıyor bende belirtilerimin azaldığı zaman doktora göründüm bir sıkıntımız yoktu şuan 10. Haftadayım kötü düşünmemeye çalışın durumunuz normal çünkü
Selinmoon Hase benim de 10. Haftaya girerken oldu işhatım falan açıldı biraz tedirgin oldum ama normalmiş . Sonra geri başladı 😒 üzülme sakın kafana takma bugün 11 haftalık bizim de 🙏
Hase silaa__ amin inşallah hep birlikte doğumumuzu ve bebişlerimizi kucağımıza almanın mutluluğunu da paylaşırız
susaMom_ Minikbiranne35 Birden bire mi oluyor bu kanamalar yoksa ani hareket uzanma ağır taşıma gibi şeyler yaptıktan sonra mı oluyor ?
Sdemirel Minikbiranne35 benim de 11 oldum lekelenme oldu 7. Haftada da olmuştum Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz Bir haftadır yok bakalım 12 olduk 🫠
Burcutku Hafta ya geldim bende bendede durumlar aynı belırtıler azaldı halsizlik geçmedi ama, en son 6 haftalıkken gıttım doktor 12 hafta olunca gel dedi ama aşırıııı meraklardayım
[silindi] Hase ben hiç yaşamadım 13 haftalığın.ne midem bulantı ne de başka bişey.sadece akıntı o kadar
susaMom_ Minikbiranne35 Canım hiç bir şey yapmadın mi yani yürüyüş yaparken yorulma vs alla alla birden bire olması tuhaf geldi bana o yüzden soruyorum çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız 🙏