Mavideniz26 Yonca_26 aynen bende de oyle kendimi resmen hamile gibi hisediyordum halsizleştirdi beni yemek bile yiyesim gelmiyordu mide bulantisindan🥴 Rabbim kimsenin cabasini boşa cikarmasin insallah 🤲
Yonca_26 Mavideniz26 amin canim amin🫶 bu zorlu yolda olan herkesin Rabbim yardimcisi olsun cok zor cok yorucu bi sürec Mavideniz26
Mavideniz26 Yonca_26 yumurta toplama işleminden sonra kanaman falan oldu mu.ne bilim hastaneyr giderken ic camasiri eşofma takimi vs seyler lazim olur mu
Yonca_26 Mavideniz26 kanamam falan hic olmadi canim operasyondan uyandiktan sonra aksama kadar adet agrisi gibi bi agrim oldu sadece ben islem sonrasi kendime gelikten bi yarim saat sonra taburcu oldum
Yonca_26 Mavideniz26 vallah bilmiyorum ki canim ben almanyadayim burda belkide farkli oluyo sen yine de yanina yedek kiyafet vs al o zaman
Yonca_26 Islem sonrasi bi kac gün kendine dikkat et ev isi yapma agir bsyler kaldirma bana doktorum öyle demisti dikkatli ol sende
Mavideniz26 Yonca_26 agir iş yapmam ama eve makina da mi atmiyacaz 🥴😄 ben hic dayanamam ki temizlige karşi takintim var benim🥴
Yonca_26 Mavideniz26 ayni bende öyleyim valla🤣🤣 yavas yavas kendini yormadan bi kac gün sonra yaparsin canim