Happ Arkadaşlar kafama takıldığı için soruyorum daha önce çatlatma deneyen arkadaşlarım hangi ilaçları ya da iğneleri kullandınız hangi yıl ya da ay hangi ücreti ödediniz bilgi alabilir miyim rica etsemm
likesah Happ 2023 subat ayinda femara almistim yaklasik 350 tlye aldigimi hatirliyorum. Subat ve martta ovitrelle oldum ona da 400-450 civarinda bir ucret odemistim net hatirlamiyorum ama arada zamlandigini hatirliyorum iki ay ust uste ayni fiyata almamistim.
Mavideniz26 Yonca_26 ovitrell kulandiginizda yan etkisi gordunuz mu ben az once kulandim da bilgi almak istiyorum
Yonca_26 @“Kub7a” Kub7a ben herseyi yari fiyatina ödedim almanyada devlette yardim ediyo 130€ ödemistim sanirim
Mavideniz26 Yonca_26 pazartesi yumurta toplama olcak transver icin gun verirler taze transfer olacak cunki
Yonca_26 Mavideniz26 test yapmak icin sakin acele etme sonrasinda ovitrle ignesinin etkisi 20 gün oluyu sanirim yanlis sonuc verebiliyo ilk transferde basima geldi 6 günü test yapmistim pozitiv cikmisti ama kanda negativ di
Mavideniz26 Yonca_26 yok bekleyecegim tam gununde yapmak istiyorum aceleye gerek yok bu igneleri yaptiysak sabirla onuda bekleriz insallah🤲
Yonca_26 Mavideniz26 aynen öyle canim hakkinda hayirlisi olsun insallah güzel sonuclar alirsin bol bol dinlen icini rahat tut🥰
Mavideniz26 Yonca_26 ben gonal f 225 le basladim.cetrotide bide kulandim onun yan etkisi coktur ya.bugunde ovitrella kulandim
Mavideniz26 Yonca_26 aynen bende de oyle kendimi resmen hamile gibi hisediyordum halsizleştirdi beni yemek bile yiyesim gelmiyordu mide bulantisindan🥴 Rabbim kimsenin cabasini boşa cikarmasin insallah 🤲