Otherozge anapanda12 rabbim meleğinizle cennette kavusmayı nasip etsin.öksürse aklımız cıkar kaybetmeyi hayal etmek bile istemem.rabbim ne büyük size dayanma gücünü vermiş.ama tesellinizde olmus cennete bir melek göndermissiniz.yüreğinizden öperim ❤️
anapanda12 Otherozge bende güzel yüreğinize teşekkür ederim 6 sene oldu zaman biraz dindirdi acımı olgunlaştırdı Rabbm herkesi her hemcinsimi bu acıdan uzak etsin yaşatmasın. ❤️
karaguzelirem_ İlk gebeliğim 18.haftalarımda karnımda seyirme şeklinde hissetmiştim ilk pıt pıt atıyordu karnım 1-2 sn ama çok net olarak ise 22-23.haftalarımda hissettim diyebilirim. Şuan 27+2 haftalığız maşallahımız var kıpır kıpırız ☺️
Yonca_26 Mervemelisa canim ben ilk kan verdigimde deregim yüksek cikmisti sonra kontrole gittigimde 6 haftalikken kese görünmedi kan degerim düsmüstü sonra her iki günde klinikte kan veriyodum dengesizdi degerlerim yükselip düsüyordu 8 haftaya kadar ne kese olusmustu ne degerim düzeldi zaten sonradan kanama olup düsük yaptim
Aycskn Yonca_26 15 de böyle seğirmeler oluyordu 16+6 da daha canlı hissetmeye başladım şu an 17+5 deyim vurduğunda ayırt edilebilir şekilde hissediyorum dünyanın en güzel hissi olabilir 😍🥰
Bimiyendis Yonca_26 ilk 17 de kedi masajı gibi bir hareketle hissettim, dünyanın en güzel hissi gibi geldi o an ağlamıştım mutluluktan. 🥺
Kiwitoveannesi Yonca_26 ikinci gebeliğim 14 haftada hissettim ama tekme gibi değildi değişik Bi his duzenlide değildi şuan 21 haftaya doğru ilerliyoruz icerde top oynuyor cinsiyetine bagliymis birazda benimkisi erkek
Yonca_26 Kiwitoveannesi ay insallah bende o haftalarda hissederim😃hissetmek icin sabirsizlaniyorum artik sali günü 13 haftalik olucaz allahin izniyle