Yonca_26 Biz 12+4 haftaligiz henüz erken biliyorum ama sanki karnimda biseyler kimildiyo titriyo gibi🤣kalp atar gibi biseyler oluyo aynaya da baktigimda o yerin daha siskin oluyo hissetmeye basladim mi yanii🤣🤣sizler kacinci haftada hissettiniz ilk🥰
Eda91- Yonca_26 ilk gebelikse 20. Hafta İkimci gebelikse 18. Haftada bişe hissetmeye başlıyorsunuz. 12 haftalık bebek hareketi içim çok erken. O dönemlerde bende de oluyordu. Ay en bahsettiğiniz titreşim ve kalp atması :)
Yonca_26 Yagmurakyurek ay kiz erkek bebek gec mi oluyo yoksa🤣benim de icimde nedense en basindan beri erkek olucak diye bi his var da ondan sordum🤣🤣
Yagmurakyurek Yonca_26 erkek bebekler geç oynar geç hissedilir derler ama bilmiorum bide haraketli değil fazla 29haftligix bizde 😇🩵
Yonca_26 Yagmurakyurek simdi daha da cok merak ettim bak bakalim benim bebisi tam ne zaman hissetcem😌
Yagmurakyurek Yonca_26 her bebek farklı kimsi var çok erken hisedior kimisi geç ben çok geç hisetmistim
anapanda12 Yonca_26 Gebelik 17. Hafta 41 kilo Gebelik 16. Hafta 43 kilo Gebelik 14. Hafta 45 kilo Kilo aldıkça hissetme haftam artacağına azaldı böyle kıprışma nabız atımı gibi pıt pıt ve genellikle bağırsakların en hareketli olduğu anlarda ayırt etmesi güç zamanda hareket ettiler. Birincisi melek oldu ikincisi 4.5 yaşında ve 3.cüsü 5 aylık oldu… Her hareketin her ağrının her bulantının meğer o kadar çok kıymeti varmış ki… Hıçkırıklarını bile özlüyorum desem… Tabi ki koynunda büyütmek sarılıp öpmek koklamak çok ama çok hoş ve tarifsiz. Lütfen hamişler her hareketin şükrünü yapın. Muntazam derecede güçlü ve mükemmel siniz çünkü içinizde yavru bir insan büyüyor bir can bir mucize bir emanet var… Rabb’im hepinizi tek avazda kurtarsın
Yonca_26 anapanda12 ya kiyamam kaybetmenin duygusunu bende biliyorum iki kez tüp bebek yaptik her ikiside dis gebelik ile sonlandi cok sükür mucizem kendiliginden geldi buna da bisey olmasin diye cok korkuyorum bi yandan da 12 jaftalik olduk artik bisey olmaz diyorum😌Rabbim tüm evlatlarimizi korusun allaj kimseyi evlat acisiyla sinamasin
Otherozge anapanda12 rabbim meleğinizle cennette kavusmayı nasip etsin.öksürse aklımız cıkar kaybetmeyi hayal etmek bile istemem.rabbim ne büyük size dayanma gücünü vermiş.ama tesellinizde olmus cennete bir melek göndermissiniz.yüreğinizden öperim ❤️
Yonca_26 Mervemelisa canim ben ilk kan verdigimde deregim yüksek cikmisti sonra kontrole gittigimde 6 haftalikken kese görünmedi kan degerim düsmüstü sonra her iki günde klinikte kan veriyodum dengesizdi degerlerim yükselip düsüyordu 8 haftaya kadar ne kese olusmustu ne degerim düzeldi zaten sonradan kanama olup düsük yaptim
Otherozge Yonca_26 zayıfsan olabilir canım.ilk hamileliğimi 15 haftada hissettim zayıftm doktor zayfsın hissedebilirsn dedi.ikinci gebeliğim 13. Haftadayım dün çok hfif cok asagıdan bi yrden hafif dokunma hissi gibi hissettim ama tabi emin değilim.yine zayıfım hissetmişte olabilirim yanılıyoda olabilirm 😅