Calasun Yarendilan28 peki kasilmalar cok sik oluyormu birde bebegin kafasi baski yapiyormu suan yogunlasti benim paniklesem mi bilemedim ayy nefesim kesiliyo🙈
Yarendilan28 Calasun canım bebek aşağıya baskı yapiyo nst de şancı 100 de 50 lerde şimdilik şu durumu iyi kalp.atisi da normal ama ben hareketini hissetmiyorum
Calasun Yarendilan28 kalp atisimiz dustu 😓kasilma yukselince🥺 buyuk kasilmadan tekrar bekliyoruz suan 🙏🏻🙏🏻
YavuzunSelini Yarendilan28 Bende tansiyon yüksekliğinden 36+4 de doğum yaptım bebegimde çok şükür çok sağlıklı 😊 korkmayın
BraYetimolu Benim nst de sıkıntı yok çok şükür, mide bulantısı ve kusma başladı ve çok arttı , idrar testi yaptım protein kaçağı ve enfeksiyon çıkmadı çok şükür , tansiyonum da 13/10 çıkıyor en fazla 14/10 ama sürekli değil arada bir, tansiyon aleti aldım sürekli çantamda ölçüp not alıyorum ama doktorum bana yine de yüksek diyor, benim tüp bebek olduğu için riske atmayalim dedi, şimdi 34. Haftam Perşembe günü dolacak Allah izin verirse, iki hafta sonra da sezeryanla alacak,ben de alsın istiyorum çünkü çok ama çok korkuyorum, inşallah hepimiz sağlıkla doğurur burdan birbirimiz e haber veririz ,az kaldı kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏
Yarendilan28 BraYetimolu amin canım rabbim emeğimizi boş etmesin inşallah bugün dr gittim tekrar doktor dio stresisin bende stres oluyorum yatış verelim artık dedi
BraYetimolu Yarendilan28 hadi hayırlısı canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz,yavrunu kucağına alınca çektiğin acı her şey bitecek , Allah'ım nasıl güzel kokuyor yenidoğan bebekler,cennet gibi ,yumuk yumuk elleri.beni de heyecan basıyor az kaldı çünkü 🙏🙏🙏
Yarendilan28 BraYetimolu yarın sabah 9 da yatış verdi doğumu başlatıyoruz lütfen dua edin kızlar rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
BraYetimolu Yarendilan28 canım nasılsın oldu mu doğum, dua ettim sana , inşallah her şey yolundadır 🙏🙏🙏
BraYetimolu Yarendilan28 sen senin hem de bebişin için hayırlısı olmuş canım,çok şükür, zaten Perşembe günü 37. Haftam doluyor demiştin iyisiniz inşallah,darısı başımıza ,Allah sağlık sıhhat versin ,bebeğin durumu falan iyi dimi? Sen de durumlar nasıl 🙏🙏