Msalbyrk Betulkarakus4 evet hamile oldgnu bildrmen gerekyor . Bi takm tahliller yapcak sana takip etcek gebelgn boyunca
Maya311214 Betulkarakus4 yani gidip gebelik kaydı açtırman lazım aşılar var çünkü 20.haftada 24.haftada
Yaseminberk Betulkarakus4 Evet hamile olduğunu bildirmen gerekiyor onlarda seni takip edicek demir eksikligi,vitaminler,b12 vs birde tetanoz aşısı var onlar yapıyor 24 ve 30. Haftalardaydı sanırım. Bir kere bildirdiginde onlar zaten seni aramak zorunda bugün bu var şu gün şu var gelin diye☺️
Pinkyy Betulkarakus4 canım istediğin zaman gidebilirsin ben 3aylık olmadan önce gitmiştim,hiç bi sıkıntı olmadı,sen yarın gitsende olur hem tahlilerin vs ordada yapılmış olur,benimle ilgilenen ebe ayda 1 gelmemi istedi,iyi ki gitmişim çokta memnunum..
Betulkarakus4 Yaseminberk Yaseminberk ilk burda gördüm böyle bişey 7. Haftam bildirmek için geç kaldım galiba
Ebru- Betulkarakus4 Ben 8. Hafta da gittim doktorumun verdiği tahlileri yaptırdım. Onlarda bir anket doldurdular 20. Hafta da çağırdılar tetonoz aşısı için ama geç kalmamışsın canım daha başındasın sende benim gibi 😊
Maya311214 Betulkarakus4 tabi ki ben 11.haftada gittim işte beslenme programı veriyorlar aşı tarihlerini belirtiyorlar
Yaseminberk Betulkarakus4 Henüz geç kalmamışsın ama kalp atışı ve ultrasonla karşılaşmadım belki senin olduğun yerde vardır
Tugbamete Betulkarakus4 evet canım gebelik kaydı açtırıyorsun mecburi bildirmen gerek tahlil aşı şeker yüklemesi kalp atışı dinleme kilo tansiyon takibi ilaç takibi bunları yapıyolar kontrollerde arıyolar birde aşı gününüz geldi diye çağırıyorlar
Tugbamete Betulkarakus4 bizim sağlık ocağında ultrason yok bi cihaz var kalp atışı dinleniyor hatta tetenoz aşısı sonrası dinlediler benim