Edaa01 411993 bence zeynep ismi artik eski ve basit kaldı ada nın yanına başka bir isim bulursaniz daha iyi olur
ahsenka Ahsennesli çok varsa ne oluyor ki. İlla nadir isim mi konulmalı . Sizin kızınız var mı olsa ne isim koyardınız
Balbebek012 411993 zeynep tek başına güzel ada isminde olup mutlu pozitif kimse görmedim tabi değişebilir bu durum
__momsss 411993 Zeynep benim tercih etmeyeceğim bir isim tabiki tercih edenlere saygı duyuyorum ama ben cocuk açısından düşünüyorum ilerde ismini sevmeyebilir bu kadar modern isimlerin arasinda çocuğunuz ismini demode bulabilir.
Ahsennesli ahsenka kullanıcı adımdan belli değil mi hanımefendi. Kızım olursa Ahsen koyacağım. Buraya post açmışsınız fikir almak için nedir bu tersleme. Ne koyarsan koy kardeşim.Allah akıl fikir versin @411993
gdaslik Kızımın adı zeynep ve benim hayalimdi kızım olursa adı zeynep olcak diye. Zeynep ismini seviyor çok da mutlu bir çocuk yalnız ben de bişey farkettim zeynepler hep kuduruk 😂 belki ada ismi sakinlik verir sizinkine.