Afro-dit [silindi] ilk gebelikte kullandım da doktor vermişti karaciğer enzimlerim yükseldi gebelik kolestazi geçirdim canım
Duygu53 Gebelik öncesi iki ay ve gebelik ilk 3 ay elenatal 1 kullandım bugün elenatal 2 ye başladım doğuma kadar bunu kullanacağım
[silindi] Afro-dit geçmiş olsun bende şimdi gittim aldım bi tane doktoruma söyliycem bakalım ne diyecek zaten bana da o vermemişti telefonda folik asite başla dediğinde bu alınmıştı
Afro-dit [silindi] sağol canım ben Instagram da bir doktoru takip ediyorum soru cevap yapıyor orda gördüm öyle yazmıştı
[silindi] Afro-dit sosyal medya kullanmıyorum burayı kullanıyorum burada iyi olur aslında bilgi sahibi oluyorsun ama bazı postlarda insanın psikolojisini bozuyor
Nalinnn14 YeniGelinMeselesi evet doktorum söyledi bırak diye yeni ilaçlar yazdı onlara başlayacağım hatta ben fazla aldığım için 2 hafta daha kullan öyle bırak dedi yoksa tam 12. Haftaya girdiğimde bıraktıracaktı
Heycanlianne_41 Arkadaşlar bana daha önce gittiğim zamanlarda hep kağırt üzerindeki bi folik asiti işaretleyip aldırmıştır doktor ilaç markalarıyla anlaşmalı oluyor ama bu sefer başka bir doktora gittim reçeteli ilaç verdi folbiol daha da uyguna geliyor ve daha çok içime sindi sanki reçeteli olmasından kaynaklı
fly24 Hamile kalmadan önce ve ilk altı hafta boyunca folidace, 6-12 hafta arası folic-1, 12. haftadan sonra ise elenetal 2 kullanmaya başladım. Şuan 19. Haftadayım. Magnezyum, d3 damla ve kan ilacı da kullanıyorum