Afro-dit 35ebru folbiol kullanilmamasi gerekiyormuş karaciğer enzimlerini yükseltiyor folbiol folik asiti ilk doğumunu omurgası açık bebek olursa ikinci gebeliğinde bu marka folik asiti veriyorlarmis
35ebru Afro-dit bunu doktor mu söyledi yoksa netten mi okudunuz ?ben ilk gebeligimde folbiol kullandım, bunda da devam edeyim mi bilemedim
Nalinnn14 35ebru ocean methyl balance kullanıyorum 10 gün sonra bırakacağım 3. Aydayım diğer vitaminlere geçeceğim
YeniGelinMeselesi Nalinnn14 ne zaman bırakmanız gerektiğini doktorunuz mu söylüyor bende 3.aydayımda 2 hafta sonra kontrolüm her seferinde doktor soruyor folik asitin varmı devam et diye
YeniGelinMeselesi Özelde Folacin 400mg verildi ben onu aldım kullanıyorum devlette folbiol verdi ama ben folacini başlamıştım o yüzden ondan devam ediyorum
Nalinnn14 YeniGelinMeselesi evet doktorum söyledi bırak diye yeni ilaçlar yazdı onlara başlayacağım hatta ben fazla aldığım için 2 hafta daha kullan öyle bırak dedi yoksa tam 12. Haftaya girdiğimde bıraktıracaktı