yaseminligunler Ebrulikn5 benımde cebeci tıp fak olmustu bide pandemi zamanı allahım bu kdr vicdansız insanı nasıl bu kdr biraraya topladın dedim bu kdr olamaz
Mavi-elif yaseminligunler çok iyi bi doktor gerçekten gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz ben covid zamanı gidiyordum ona rağmen maskeyle çok rahat muayane edip ultrasonda uzun uzun bakıp eşler giremediği için babasına video çek görsün diyordu 😀 ama doğum anında salı günü onun full ameliyat günü oluyordu diğer kadın hastalarada baktığı için doğumumda salıya denk geldi sabah geldi harikasın ben burdayım akşama kadar doğur ben gelicem dedi ama ben tam doğuma girerken başka bi ameliyatta olduğu için gelememişti başka doktor girmişti doğumuma
Minikbezelyetanesi Mavi-elif murat hoca ile mi yaşadınız bu durumu. Benimde doğumun ameliyat gününe denk geliyor ama sezeryan olacak. Bakalım hayırlısı olsun inşallah böyle bir sıkıntı yasanmaz sizinki normal dogum muydu
Plankton Sedackrgluu memorial’da riskli gebelik uzmanı doç dr Ertuğrul Karahanoğlu’na gidiyorum ben. Öncesinde iki kaybım olmuştu, şu an çok şükür doktorumun da desteği ile 32+3 olduk. Kendisi çok bilgili, çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim 😇
DeryaE hsizyl 9 ay önce 12 bine almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum. O zaman op. Dr 12 bin, doçent doktor 15 bin idi
Mavi-elif Minikbezelyetanesi evet benim doğumdu oyüzden diğer ameliyatlarda olduğu için gelememişti o an doğumuma
Aasdd Smye27 özel Sağlık sigortam var doğum teminatlı bilgim yok haftaya perşembe günü net fiyat alacağım doğum için tekrar yazarım
Minikbezelyetanesi Mavi-elif anladım teşekkür ederim cevabınız için. Bende farklı bir doktora gitmeye karar verdim özele geçtim