Krtcm Yaprakdokumuseverr yani benimde canım öyle çok mevsimsiz şeyler istedi ama canla başla aramadım demek herkesin nefsi farkı afiyet olsun 😂
MorKelebek54 Yaprakdokumuseverr buyuk zincir marketlerde olabilir file de fekan ama varsa eger dondurulmus bile olabilir yani taze degildir gerci her turku taze degildir de trendyoldan hizli makrkettrn bak kirz diyecaratcnerde varxdiyo gorujuyosa ordan al kuzum umarim bulursun 🤲🏻🤲🏻
daiyslove Yaprakdokumuseverr bende kışın ortasında yaz karpuzu aşermeştim aşeriyorum.net diye bir site var nerede yaşıyorsunuz servis yapamayan yerleri var maalesef ☹️
Yaprakdokumuseverr daiyslove istanbul aydınlıdayım bende ilk gebeliğimde karpuz aşermiştim kasım ayında bulmuştukda kiraz bu kadar uzun duramıyo maalesef
Minikmucizelere Yaprakdokumuseverr bi deneseydin once keske hazir varken😅yerini tutmazsa bulmaya calisirsiniz
MorKelebek54 Yazmelegi_ 5 tane kiraza 250 tl cerecegime direk 250 tl yicagzima atar cigner nuerim be 😂😂😂 altin kirazmiymks o neymis hamile marketi bide aserince insanlar mecbur akiyo ya Allahindan bulsunlar resmen firsatcilik bu ya
ipekkus Yaprakdokumuseverr Sende haklısın canım mevsim olmiyca işin içinde bir fırsatcik var hamileler aseriyor diye fiyat böyle oluyor 😒🙃
ikitosbikannesi_ Yaprakdokumuseverr çok pahalı hamile manavları . yazdan dolaba atan yok mu yakınınızda bende var ben dondurucuya atıyorum o da olur dersen sana kargo yapayım buzu açılınca yersin.
Yaprakdokumuseverr ikitosbikannesi_ hiç aklıma kiraz atmak gelmedi 🫣 bi tanıdıkta bulduk bakalım kirazcıymışlar
Yaprakdokumuseverr Krtcm rüyamda sabaha kadar ağaca uzanmaya çalıştım çok istemişim cidden neyseki hemen bulabildik şükür 😅