Yaprakdokumuseverr Kızlar aldığınız bi site var mı? Ya da bulabileceğim bir manav var mıdır? İstanbulda yaşıyorum.
Anneseker Yaprakdokumuseverr canım benim taksimde satılıyor mevsim dışı meyveler benim canımda yazın ortasında cennet hurması çekti taksimden bulduk dondurulmuş şekilde isterseniz bi bakın
MorKelebek54 Yaprakdokumuseverr buyuk zincir marketlerde olabilir file de fekan ama varsa eger dondurulmus bile olabilir yani taze degildir gerci her turku taze degildir de trendyoldan hizli makrkettrn bak kirz diyecaratcnerde varxdiyo gorujuyosa ordan al kuzum umarim bulursun 🤲🏻🤲🏻
ikitosbikannesi_ Yaprakdokumuseverr çok pahalı hamile manavları . yazdan dolaba atan yok mu yakınınızda bende var ben dondurucuya atıyorum o da olur dersen sana kargo yapayım buzu açılınca yersin.
MorKelebek54 Yazmelegi_ 5 tane kiraza 250 tl cerecegime direk 250 tl yicagzima atar cigner nuerim be 😂😂😂 altin kirazmiymks o neymis hamile marketi bide aserince insanlar mecbur akiyo ya Allahindan bulsunlar resmen firsatcilik bu ya
Mucizem_01011 Yaprakdokumuseverr ben kıyamam yemeye çerçevelerin bakar kokusunu çekerim Kemal Sunal misali :)))
ipekkus Yaprakdokumuseverr Sende haklısın canım mevsim olmiyca işin içinde bir fırsatcik var hamileler aseriyor diye fiyat böyle oluyor 😒🙃
Yaprakdokumuseverr Anneseker dondurulmuş var evet eşimin arkadaşı da buldu da tadı aynı olmaz diye istemedim. Aynı oluyo mu?
Minikmucizelere Yaprakdokumuseverr bi deneseydin once keske hazir varken😅yerini tutmazsa bulmaya calisirsiniz