Sedefomur1 Dilara_erc1 bebek sanki bir yerde toplanıyo gibi karnım taş gibi oluyo adet sancısına benzer ağrılarım oluyo belimden gelen canım
Dilara_erc1 Sedefomur1 benimde sol tarafim semsert suan agrimda var sol bacagima vuruyo korktum simdi siz öyle diyince😢😢
Sedefomur1 Dilara_erc1 bi takip et kaç dakikada bir oluyo böyle diye benim mesela düzenli gelmeye başladı kasılmalar 6 dakikada bir geliyor 10 saniye kadar sürüyor bunun gibi bi takip et bakalım
Sedefomur1 Youngmotherr şuan normal odaya alındım sürekli nstye bağlıyım bisey yemem yasaktı doğum olma riskine karşı az önce biseyler yedim. 1 parmaklık açıklık var ilerlemedigi için odaya aldılar ilerlemiş olsa direkt sezaryene alcaklardi
Dilara_erc1 Sedefomur1 esim eve geldi 7 bucukda yemek koyarken basladi agri girdi gitti sonra yine basladi 2 kere tekrarladi suan yine girdi 3.
Sedefomur1 kubraQwe belli bir haftadan sonra kasilmalarin olması gayet normal ama ne kadar sıklıkta geliyo onu takip etmek lazım canım
Mercimeek Sedefomur1 kuzum benimde 29. Haftada başladı açılmam yok benimde ama evde yatış yapıyorum inşallah biran önce hafifler sancıların kafana taktıkça da artar bunu kendine ve bebeğine yapma kuzum
Mercimeek Dilara_erc1 benim sana naçizane tavsiyem gidip bir acilde nst çektir benimde çok erken başladı ben farketmedim 29 da gittim sancılarım çıktı ama panikte yapma tamam mı güzelim tedavisi var😍
Dilara_erc1 Neden öyle söyledi anlamadim daha henüz okadar büyümedi nedemek🙄 bu haftalarda allah korusun erken dogum olmuyomu ki
Mercimeek Dilara_erc1 keyfinden değil bebeğiniz için gidiyorsunuz Allah korusun bebeğiniz erken doğsa o zaman ne diyecek suçlu hissetmeyecek mi