AsPandaa Nnoktaa magnezyum ilacınızın adı ne bendeki çok açlık yapıyor doyduğumu hissetmiyorum sizde oldu mu ?
Fatmagll Kevserehdhd Sabahları aç karna demir ilaçları feramat kapsül ve şurup sonra günde 3 damla d vitamini daha sonra regenix max günde bir kez b12 iğnesi tekrar akşam feramat ve şurup
YldrmNUR Bende demir ve d vitamini var ama bu sefer kontrole gittiğimde balık hapı isticem çünkü balık yiyemiyorum kokuyor en azından bu şekilde vitaminini alırım
Aysegull_t Kevserehdhd Hiç bir şey kullanmadım parol bile 🙂 beyin kaslarindan 5 aylıkken ameliyat oldu o yüzden diyorum hiçbir hap sağlıklı degil
PelinSu17 Bana elenatol2 verdi doktorum ama hap aşırı aşırı büyük benim genetik boğazım dar biraz asla yutamam içini görmemiştik bide buna benzer hangisini alabiliriz acaba Pregnom max kullanan oldumu acaba nasıl
busra_ab Oroferon(demir ilacı) D vitamini (coledan D3) Regenesis max (omega3..) Magnesium Diasporal Pastil( Magnezyum) Hepsini kullanıyorum kramplar ilerleyen süreçte artmaya başladığı için magnezyuma başlattı doktor
busra_ab Deletedmom_112 bn 21. Haftadayım bnmde kramplar bacağıma giriyordu ayaklarıma sürekli doktor magnezyuma başladı zararı yok kullan dedi gerekli vücut için ama onun yerine maden suyu da içebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsan maden suyu da mg değerine bakıp ona göre alabilirsiniz
Deletedmom_112 busra_ab günde 1 maden suyu içiyorum aslında inşallah faydası olur gerek kalmaz ne içeceğimi şaşırdım artık 😂
Malish Kevserehdhd yok cnm benimki tüp bebek doktorum sadece bunlar verdi başka gerek yok dedi çünkü prp yaptırdım transferden once