Nnoktaa Kevserehdhd Sabah gözümü açar açmaz Gyno ferro sanol Tok halde ocean mummy, devit 3, calcimax Gece yatmadan magnesium diasporal Bir de rahme giden damarda darlık olması nedeniyle 2 günde 1 coraspin.
eda9616 Kevserehdhd Aç karnına sabah demir ilacı feramat Tok karnına akşam kan sulandırıcı ecoprin Ve son olarak vitamin vifolic
Pamuk Kevserehdhd Sadece vitaminlerim; Gynoferon+vegafron,d3 Damla,magnezyum,ocean mummy Ilaclar; Adalat(kasılma icin),oksapar,coraspin,progestan,insülin.
Kevserehdhd Nnoktaa anladım canm aklım dünden beri gyno ferro sanol da da folik var regenesis max kullanıyorum.onda da folik asit var çok gelir sknti olur diye kendi kendimi yedim
Sumyson Nnoktaa merhaba ben gyno ferro yu sabah değil gece uyumadan önce içiyorum doktorum ve eczacım o şekilde söyledi. Sabah içmenizin bir nedeni var mı
Imcea Kevserehdhd bende 10 haftalıgim kan ilacı kullanıyorum onun içinde de folik asit var doktorum normal kullandığım folik asiti kesti içinde var diye
buketsb Kevserehdhd doktorum gyno başlatınca regenesis i bıraktırmışto bie danışın isterseniz doktorunuza
Sare09 Kevserehdhd banada devlette doktorum ikisini vermişti 4 haftadır felan ikisini kullanıyorum dün özelde bi doktora muayene olmuştum o sıra ilaçlarımı söyledim kan ilacının içinde folik asit var zaten re genesisi kullanmana gerek yok dedi şimdi bıraktım devlet hastanesine gidince tekrar doktoruma soracağım olmazsa kan ilacını içeriğinde folik asit olmayanından alırım çünkü re genesiste balık yağı felan var başka şeyler var
Zeehraaaa Aç karnına troid ilacı yemekten sonra deca tabs d3 ve regenesis max gece yatmadan fertamir demir ilacı
Gezenlady Önce troid ilacı🤦🏻♀️ sorna gyno tardyferon(önceden gyno ferro sanoldu begenmedım onu dr’a değiştirtdim)😂
Nnoktaa Deletedmom_112 hamilelikte yaşadığım ağrılar için. Şahsi cevap vereyim; bel sırt kalça kasık ağrılarım var. Magnezyum içmediğimde o ağrılar daha çok artıyor.
Derinnmom Deletedmom_112 bacak ağrıları için kullanıyorum içmediğim gece sabah ayağıma giren bıçak saplar gibi krampla uyanıyorum. Biter bitmez hemen alıyorum çok iyi birşey
MomsE Kevserehdhd gyno ferro sanol demir ilacı, d vit 3 d vitamini, möllers balık yağı, zaman zaman da magnimore plus magnezyum kullanıyorum ağrım olursa
Deletedmom_112 Nnoktaa teşekkür ederim 🌸 bacak ağrılarım başladı 23.haftadayım doktoruma söylesem başlar mı acaba haftam uygun mu erken midir daha ?
Betul709 İlk 3ay folidoce aldım folik asit. 3 ay sonra bıraktım. Sonra osteocare(kalsiyum, mg, dvit) ve imom(omega vs) başladım. 20. Haftadan sonra demir takviyesi için ferrum fort eklendi.
Aysegull_t Hemşire değilim sağlık çalışanı da değilim fakat üçüncü gebeliğim ilk gebeligimde bilmedigim için doktorlar folik asit su bu ne verdiyse hepsini düzenli kullandım ilk oğlumda sıkıntı yaşadım fakat ikinci gebeligimde hiç bir hap kullanmadım ağrım varsada atmadım birşey o yüzden kızım çok nadir hastalanır folikasit düzensiz kullanımlarda bebeği otizm yapıyor YouTube den araştırma yapabilirsiniz geçmiş insanlar sağlıklı neden önceden ne hap ne ilaç birşey yoktu haplar ilaçlar çoğaldıkça nesiller hastalık hastası oluyor şimdi üçüncü bebegime hamileyim Gine birşey kullanmadım bol bol meyve bakliyat ve yeşillik yemeye çalışıyorum inanın bu saydıklarım hepsini karşılıyor sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏻
Denizzli20 Aysegull_t bu şekilde yönlendirme yapmanız çok yanlış. 6 sene + 4 sene de uzmanlık boyunca doktorlar bu işe Gönül veriyor ve sürekli okuyor araştırıyorlar YouTube’dan izlediğiniz videolardan daha bilgililer bu 1.si. 2. Olarak da eski insanların yediklerinde ne tarım ilacı vardı ne hormon eskiden vitamini kabuğunda diyip kabuğuyla meyve yemek gerekirdi şimdi ise ilaçlar çok diyip soyarak yemek gerekiyor yani yediklerimizden eski insanlar kadar verim alamıyoruz maalesef. He sizin şahsi görüşünüz ve uygulamanız ilaç kullanmamak olmuş ama insanları doktor gibi yönlendirmek çok yanlış. İnternet dediğiniz yerde bilgi kirliliği çok fazla. Bilimsel makale okumadıkça yorum yapmasanız iyi olur
Boncukk123 Kevserehdhd 16.haftada başladım canım içinde magnezyum kalsiyum çinko ve d vitamını olan toplu bir vitamin kullanıyorum bir de Demir ilacı yazdı doktor onu ilk 12 hafta sadece folık asit kullanmıştım
busra_ab Deletedmom_112 bn 21. Haftadayım bnmde kramplar bacağıma giriyordu ayaklarıma sürekli doktor magnezyuma başladı zararı yok kullan dedi gerekli vücut için ama onun yerine maden suyu da içebilirsin ilaç kullanmak istemiyorsan maden suyu da mg değerine bakıp ona göre alabilirsiniz