dilekkaratas1 Aytengedk ay aminnn inşallah 🤲🏻 sizinde gözünüz aydın 🌸 bende bekliyorum kız bebek erken gelir dediler 39+1 olduk hala bi şey yok😂 hurma giyiyorum, ahududu çayı içiyorum, yürüyüş yapıyorum ama yok darısı bekleyenlerin başına🩷
Bskylmz_06 Aytengedk Maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin benimde bugün 40+1 kızımın geleceği yok gibi banada dua edermisiniz 😍😍
Emd- Aytengedk birinci normal doğumunuz kaçıncı hafta da olmuştu acaba benim de ikinci doğumum da normal olcak birinci tam 40 +1 de geldi ikinci de ona yakın gelir diyorlar ama bilmiyorum ayan 37+4 deyim sizin haftası nasıldı oğlunuz da normal yaptıysanız eğer
Melodimm mhmtsmy Internetden izliyormu doğumu kolaylastirma egzersizleri.Birde nefes egzersizleri var.Burundan alıp ağızdan veriyorsun falan.Instagramda bir çok sayfa var.Izleye bilirsin.Motive ediyorlar🙂♥️Sağ Salim alalım kucagimiza insAllah🤲🏻♥️Doğum zamanı korkmak doğumu geç yapiyormus.Sakin olmak gerekiyormus.
Anneolmak58 Aytengedk masallah Allah analı babalı büyütsün insallah benim kızda 40+4 09.12.2023 00.30 doğumlu 😃 çok pozitif bir hikaye keşke benimde bu kadar pozitif diyebilseydim ışığı gördüm bacım
Aytengedk Anneolmak58 amin inşallah canım cümlemizin yavruları inşallah 🥰her doğum özeldir güzeldir ne kadar negatif olsada yavrunu kucağına alınca geçiyor hepsi
EslemBosnak Aytengedk Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun 🥰 benim doğumumda yakın kız erken gelir diyorlar diye diye bende öyle bekledim hep ama henüz birşey yok dün biraz sanki bacağımdan aşağı az bi su aktı ama hiç sancım olmadı bugün ise ishal oldum yine ve şuan ara ara kasıklarıma siddetli bi sancı vuruyor ama kızım çok hareketli sancı anında böyle bir şey yaşadınız mı ?
Enkaratas Aytengedk bebek kaçıncı hafta dönmüştü ve yürüyüş ve skuat gibi şeylere kaçıncı haftada başlamıştıniz? Cinsel ilişkiye girmiş miydiniz, girdiğinizde doğumu kolaylastirsin diye içe bosaltilimali mi bilginiz var mı?
Aytengedk Enkaratas 38.haftadan itibaren baş aşağıydı yürüyüşe skuata hurma ada çayına fln 37. Haftada başlamıştım ve evet ilişkinin de içe boşalmanın da çok faydası var
Aytengedk Melodimm evet kızımın ilk üstünü bile ben giydirdim tuvalete tek gittim tek başıma yürüdüm evet sancı biraz kötü ama saniyelik sonrası çok güzel
Aytengedk Zehradnc yok hayır hemen gitmedim hastanede beklemektense evde bekleyip sancımı çektim zaten bebek hareketlerini hissediyordum oyuzden hemen gitmek istemedim
Aytengedk Arzu343434 evet götürdüm ama hiç korkma hemen gelir sütün ben götürdüm ama kullanmadık eve geçince mecbur kullandım hafif sarılık olmuştu kızım oyüzden