Hg-ygthmz- Kizlar doğum sancılarım basladi benim bana dua edin hem korku var içimde hem heyecan offf inşallah rahat dogururum şimdilik dayananildigim kadar evde cekecem sancilarimi
Anneadayiii__ Hg-ygthmz- Allah yardımcınız olsun,bilmediğim için soruyorum normal doğumda sancıyı çekiyoruz sezeryanda planlı oluyor dimi
Suzan-5656 Hg-ygthmz- Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🤲❤️🌸
Hg-ygthmz- Ewet canım sezaryanda gün veriri doktor ben de herşey normal bende normal doğum istediğim için
BUSRA-2121 Hg-ygthmz- Allah yardımcınız olsun bi nefeste inşallah durumunuz nasıl kasılmalar sıklaştı mı hastaneye gittiniz mi 🥲
Sevde96 Hg-ygthmz- Sağlıkla kavuşun bebeğinize🙏🏻 Benim de 3 saat önce suyum geldi, sancılarım yeni düzene giriyor🥹
Mercimeek Hg-ygthmz- sağlıkla al kucağuna evladını inşallah biri daha doğum yapacaktı dualarımız sizinle çiçek kızlarım su gibi doğum olsun inşallah 🙏🏻
Hg-ygthmz- KsedaGG yok sancilar var ama dün çatı muayenesi yaptı doktor diyemi sancılarım çok asiriydi sabaha kadar. Sürdü