Edaacar-ozkan Nnoktaa Ben de de erkek diyor ama içimden kız geçiyor sağlıklı olsun da😍kız Erkek fark etmez merak işte 9 Haftalık hamileyim ne zaman belli olur cinsiyet😃
Nnoktaa Edaacar-ozkan hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız olsun. O kadar merak etmiyordum ki sanırım 15. Haftada öğrendim 😂
Edaacar-ozkan nurcan355 o Sizin sorununuz benim bildiğim 10-11 ve 12. haftasında öğrenenler arkadaşlarım var🙂
Betoonn 12+2 yiz bu gün gittik gördüm ama parti yapacaksanız sonra üzülmeyin yine de bekleyelim 15. Hafta da görüşücez bir daha ki muayene de söylerim dedi Bir de kendimde sağlıkcıyım sonra bana da söylenirler bekle deyince ısrar edemedim
Betoonn Hatta önümüz hafta başka bi doktora gidip cinsiyetini çok merak etmeye başladım 2 gündür bu kadar değildim Fotoğrafa bakıp herkesin bi yorum yapmasından merakım hep yoğun ☺️
nurcan355 Edaacar-ozkan bebek gostermeyince benimmi sorunum oluyor hem 10 hafta cok cok erken doktorlar bile 16. haftada öğrenilir 10. haftada imkansız diyorlar ben hic cevremden duymadim 10. hafta da cinsiyet ogrenen sallamayin lutfen
Kelebekmisaliihayat Edaacar-ozkan bu haftalarda hiçbir doktor kesin cinsiyet söylemez. Bazı bilgilerine tecrübelerine dayanarak tahminde bulunur