Zhraercs Kızlar merhaba prilam bulantı ilacını kullanıyorum yoğun israftan sonra bina önce iciym dedım 4 tane birden içmişim farkında olmadan tableti sayınca farkettirm bitkisel bi ilaç ama korktum yınede doktora gıtsemmi ki
Mia0121 Zhraercs hissettiğin bi yan etki yok ise sıkıntı olmaz inşaallah bol su tüket mutlaka etkiyi azaltır en azından
Mia0121 Zhraercs haklısın insan korkuyor bebişin hareketi vucudunda terslik olmazsa skntı olmaz inşaalh 😇
Zhraercs Mervepera yok canım gece 3 tane alıyodum o anlık halimle 4 tane almışım hepsını bianda içtim
Zhraercs Bal2024 tek içimde ama demi gün içinde içmedim gece yatarken alıyorum ben bi içmeye 4 tane içtim
Mia0121 Zhraercs Allah yardımcın olsun cidden benim 4 ay sürdü bulantım ama Allahtan ilaç birazda olsa fayda ediyordu zar zor bitirdm 4 dü darısı sana olsun
Zhraercs Mervepera doktorum söyledi gece çok yoğunsa 3 tane al diye ben 4 tane içmişim en korktuğun şey başıma geldi🤦🏻♀️
Zhraercs Mia0121 saol canım benım 2inci gebeliğim ilkinde doğuma bile elimde kovayla kusarak girmiştim bumda insallah böyle olmam diyodum oldu
Mia0121 Zhraercs demek mideni çok etkiliyor seninde benim erkek oluşu belki biraz rahat geçirdi ama zor cidden ya