Ozgeee22 Kavun63 yüzük testi olarak geçiyor YouTube videosunu görüp denemiştim erkek çıkmıştı bende doğru çıkmadı ama yine de deneyin isterseniz 😁
Sevvalll42 Kavun63 ben gördüm rüyamda erkek bebek ve hep erkek hissediyodum cinsiyetide erkek çıkmıştı
merylii_ Kavun63 ay bende daha öğrenmedim nasipse perşembe öğrencem ama bende eşimde oğlumuz olduğunu gördük rüyamızda ama eşim inatla kız hissediyorum diyo bakalım hayırlısı
Sila95 Cinsiyet öğrenicegim günün sabahı rüyamda erkek gördüm kesin erkek dedim kız dedi doktor 😁 annem ve teyzemler dahil maviler içinde erkek bebekle görmüşler beni onlarda yanıldılar sanırım rüyalar tersine çıkar dedikleri böyle oluyor 😁
Girl_boy_annesu Kavun63 kızım da USG de pipi, oğlumda USG de kılotoris gordum gerçekte tam tersi çıktı 😂
Aseliimmm Kavun63 bende hep tersi çıktı ben hep erkek gördüm erkek bebek kızım oldu bu hamileliğimdede erkek bebek gördüm ve yine kız 🫣😂 çıkanda oluyor içine doğanda ben gibi çıkmayanda rüyaları
Melos066 Kavun63 rüyamda kızım olduğunu gördüm ve ilk hamilelik testi yaptığımda ilk ulturasona gittiğimde hem doktorlarım hem ben kız dedik ve kızımız olcak inşallah