Kavun63 Kızlar bizim cinsiyetimiz daha belli değil ama eşim rüyasında bir oğlumuz olduğunu görmüş rüyada erkek görüp gerçekten erkek olan oldumu yoksa tam tersimi çıkıyor yaşanan oldumu aranızda çok merak ediyorum🤭
Edaa01 Kavun63 2 aylık hamileyim henuz bizde cinsiyeti bilmiyoruz ben günü geldi kız gördüm gün geldi erkek gördüm😁 ama eşim daha hic görmedi hep ben görüyorum
mrvsvs54 Kavun63 bende cok merak ediyorum gercekten benmde 2.hamileligim bir oglum var kayinvalidem erkek gormus ruyasinda oyle soyledi bende iki kez erkek bebek gordum ruyamda ne olacak bende cok meraktayim 😊
Kavun63 Dygu1122 hayirlisiylan kucagina al canim prensesi 🌸 bende tam tersi ciktiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum 🙃
Ozgeee22 Kavun63 rüyamda kızım oluyordu cinsiyetimizin de kız olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum ☺️ evde yapılan koca karı yöntemlerinden birini denemiştim erkek çıkıyordu ama ben rüyamda kız bebiş gördüm 🌸
Kavun63 Ozgeee22 Ozgeee22 masallah canim ne koca karisi deneyimi kız vizede söyle Vallah merakimdan denerim 😁
Ozgeee22 Kavun63 yüzük testi olarak geçiyor YouTube videosunu görüp denemiştim erkek çıkmıştı bende doğru çıkmadı ama yine de deneyin isterseniz 😁